Monday, April 5, 2010

kerana ABPBH

Nasb baik aku tengok ABPBH mlm tadi....kalau tak kerana ABP aku taktau pun ada tempat nama melbourne kat USA...ingatkan ada kat astolia jer....ingatkan scha sila cakap rupa2nya aku yang taktau...hik3...kesian aku kan?

12 comments:

Ejamaria said...

ade kat USA ke?... bukan australia ke? alahai tak tau pun... jap lagi cari peta dunia ye... hehehe...

yuka said...

Ejamaria- dah tgk ke peta dunia? hik3..

kakngah said...

ye ke ada gak kt US??
aku pun br tau..
ingtkan dia yg tersasul..

yuka said...

kakngah - yuka pun ingat dia tersasul... bila tgk kat tenet ada kat belah florida nun... kalau dia silap cakap mesti dah kena hentam dengan wartawan

yanmie said...

hahhaa..mmg ingatkan dia tersasul rupanya mmg ada rupanya..ahahaha

mrs.ecam said...

erkk sme la..tau pong dr ho.fm smlm si FBI 2 ckp...mmg ade melborn kt USA>..so sebnonyer umo nazira 2 g merlborn yg kt USA ke kt ostolia??? oh konpius la heeeee....

yuka said...

yanmie- nasib baik kakyuka lom kondem dia kat blog...kalau tidak saper yang malu? akakkk jugak..hik3

mrs.ecam - umi tu pegi melbourne yg usa tu la...saja jer diorang tu...len kali cakapla florida kan lg org tau

Nurul Harun said...

hahahaha.. :p kelakar kan..

Mummy Chubby said...

tapi kan, scha dh kuarkan statement melbourne tuh kat australia la....mmg die slh ckp mlm tuh... hihi

yuka said...

nurul harun - tambah gak pengetahun kita

mummy chubby - oo taktau pulak dia ada kuarkan statement tu...adoii penat surf tenet nak cari melbourne kat usa tu...tp ok gak kan atleast kita tau 1 benda baru pasal geografi ni

DaHLia said...

hahahaa kiranya ada laa erk..ahhaa... ke dia saje nk kaber??

Nur Hidayah Yahya said...

hahahhahaha...yela ingatkan dia tersasul..tp memang silap ek.