Sunday, April 25, 2010

Jelly Kelapa Yuka

Dah 3-4 hari aku teringin nak makan jelly kelapa... tapi aku nak makan yang home made...yang aku buat sendiri tak mau yang orang jual...
Hari Sabtu semalam hajat aku tu dah tertunai...pagi2 aku dah mula membuat jelly kelapa tu... aku guna 2 biji kelapa muda yang aku beli di tesko...pastu aku guna sebungkus agar2 swallow brand dan gula secukup rasa ...air pulak aku masuk kan 2 liter ( tidak termasuk air dari buah kelapa td)... Dengan ramuan tersebut aku dapat 25 container jelly...baru puas nak makan

Inilah hasilnya....tadaaaaa


Jelly kelapa segar...sedap ooo makan sejuk2

4 comments:

cikmin said...

hahaha..pun yuka sudah mula menunjukkan menu mengidam beliau di blog ni..bila nak kongsi berita gembira disini?

zulhilmi bdk blur said...

mak uda....!!!
uat kan la satu...
tringin lak tb2..
hihi

yuka said...

cikmin - sabaqna...masanya akan tiba

zulhilmi - apa barang buat 1..mak uda sekali buat 25 bekas tau... nak rasa mai la sini

Anonymous said...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.