Sunday, April 4, 2010

Hadiah Cabutan Bertuah....

Salam semua...terlebih dahulu aku nak mintak mahap sebab lambat nak tunjukkan hadiah yang bakal dimenangi oleh korang....sebab sejak 2 menjak ni byk sikit kat ofis....
Sebagaimana dijanjikan kat sini aku dah letak gambar2 hadiah bagi 3 cabutan bertuah dan seorang referer....awal2 lagi aku nak mintak mahap lg sekali andainya hadiah yang disediakan tak mencapai tahap piawaian korang seperti yang diharapkan....hanya ini yang aku mampu berikan...mana tau kalau ada rezeki lebih pada masa akan datang, aku akan buat kontes lagi dengan hadiah yang lebih gempak....

Jom kita tengok hadiahnya:



Peserta yang namanya dicabut terlebih dahulu di kira tempat pertama....


Tempat pertama akan menerima sepasang telekung berbunga-bunga kaler pink.....
( kenapa aku pilih hadiah ni? sebabnya sebelum bertolak ke Jakarta, aku tengok semua peserta yang dah join pompuan belaka...jadi hadiah ni sangatla sesuai...tapi bila dah balik dari sana baru la ada peserta lelaki...tapi aku rasa itu tidak menjadi masalah...sebab kalau yang lelaki dapat boleh hadiahkan dekat makwe mak....atau pun boleh gak bagi dekat kawan2 blog yang pompuan...sebagai contoh...mario dia masuk kontes ni atas paksaan pink...apa kata kalau dia dpt telekung ni dia hadiahkan dekat pink...tak ke sweet gitu...)



Hadiah kedua merupakan kain batik lukis halus buatan jawa...memang halus dan lembut..

(reason aku pilih kain ni sama gak macam sebab kat atas....lagipun indonesia kan sinonim dengan kain batik....)


Hadiah tempat ketiga merupakan sehelai t-shirt 100% cotton...

( hadiah ni sesuai untuk semua jantina)

Hadiah untuk referer sama dengan tempat ke 3


Disamping itu semua pemenang akan menerima fridge magnet dan keychain sebagai hadiah iringan.....

Aku harap korang berpuas hati dengan hadiah yang ditawarkan....

Bagi yang berminat dengan hadiah2 tersebut tapi belum hantar penyertaan, peluang masih terbuka.....

20 comments:

SyuQ said...

hadiah blakang kira kak
yg penting kemeriahan menyertai kontest
kedua ikatan ukhwah antara bloggers
:-)

|| NaFiRaa || said...

bestnye hadiahhhh!!!!!
dari bandung lak tuh..
fuh kanan fuh kiri!! sangkut lah mana2 satu..muahahahahha...

yuka said...

SyuQ - betul tu...rasa2nya semua x pentingkan hadiah tp keseronokan masuk kontes tu...buktinya walaupun tak diberitahu apa hadiahnya sambutan yang diterima amat menggalakkan

Nafira - Mudah2an nama awak bertuah...

Asya said...

waa...
semuanya menarik

kak anie said...

Akak setuju kata2 syuQ...hadiah belakang kira...yg penting meriah...heheheh

PiNk ButTeRfLy said...

cantiknye telekung kale pink!!!

hehe.. best la contoh kak yuka bagi tu.

nanti PiNk nak suruh mario bace. hehe..

yuka said...

Asya- tq yer sebab suka adiah yg ditawarkan...harap2 semua orang suka

kak anie - best rupanya buat kontes ni,,,len kali nak bua lg la

PINK - contoh yg bagus kan...mario dah baca ke?

Mario said...

ape da...haha...dahla tk penah dpt hadiah...wakaka
pandai2 je tau sis ni...
dia dah dpt byk hadiah..buat senyap je...huhu
dpt keychain pun jadila sbb dh dijadikn contoh...haha

yuka said...

Mario- wahh buat contoh mcm tu pun kene bagi saguhati ek? ok jer xder hal...nak 2 keychain pun boleh

Mario said...

ok thanks...nnt akan diberi alamat...yesss...

yuka said...

ok...keychain tu akak pos sama2 dgn hadiah pemenang...manala tau kot2 ko jd salah sorang pemenang..

Chaon Cornerz said...

menarik hadiah.. sape la yang nak menang nie.. hahha..

yuka said...

xtau la saper yang nak dapat ... tp jgn risau undian sgt telus...semua org ada peluang yang sama...hik3

gina marna said...

kire bes la tuuuu.....tabik yuka :)

M a W a D D a H said...

nk masuk jgk yuka...

kakngah said...

yuka...
ai likeeee...
kalau aku tak lepas kt gali2 cikmin, ada harapan kt sini dpt telekong.. hihihi!!!

Sya Isya said...

Ohh..bestnya hadiah..huhu..tapi x nak la mengharap sangat.. ^_^. hehe..tapi best juga join contest ni

yuka said...

gina marna- tq yer sbb dgn hadiah2 yuka tu

kakngah- mana tau kalau dah rezeki gali2 dpt telekung, sini pun dapat gak...jenuh semayang hik3

Sya isya - saja la buat lucky draw mcm ni nak bg ramai minat nak join..senang sgt takyah jawap soalan ke apa...

Hidier said...

wah..bestnye dapat hadiah

Anonymous said...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.