Sunday, April 4, 2010

update peserta yang layak masuk cabutan bertuah

Sebelum aku menyenaraikan senarai nama peserta yang layak untuk cabutan bertuah, terlebih dulu aku mintak maaf diatas kelewatan ini...sepatutnya aku update benda ni sebaik sahaja pulang dari Indonesia..begitu juga dgn gambar2 hadiah yang belum lagi aku tayang kat sini...ini ada kerana 2 hari selepas balik dari Indon aku telah ke KL untuk menziarah sedara yang sakit...(demam denggi sehingga dimasukkan ke ICU)

Untuk tidak melengahkan masa jom kita tengok siapakah gerangan yang telah menyertai kontes/cabutan bertuah ni ( aku sendiri pun kompius la nak panggil ni kontes ke apa)...senarai ini ikut sapa submit dulu dia dok atas....

2. Pink
5. idah
11. queen
15. Iza
16. adda
17. Nida
18. nadia
19. nia
21. monica
23. juniza
24. anin
28. ogy
30. ANie
31. MaMa
37. Mario
38. meeya
39. sarah
40. nisa
41. D'aNie
44. yana
45. Sofiah
49. zures
50. syuq
52. bunga
57.Asya
59.oYa
63.razi
64.nina
67.nana
68.zhet

catitan :
1. Adya A- sila letakkan link lagi sekali kerana yang ada sekarang x boleh buka
2. selepas ni yuka akan update senarai referer pulak.

18 comments:

nadia said...

yuka..nadia xlayak ek?hu3..
xpe la..
gudluck utk semua..
;)

|| NaFiRaa || said...

sudah tersenarai.. mekasih..:)

Chaon Cornerz said...

dah tersenarai.. :)

aNIe said...

Yuka...yang nama aNIe...tu akak ke...tapi link dia silaplah...pergi ke blog Inasepi pulak...

noor afzan said...

uuuu..ramainya..a
da can ke nak menang ni?

yuka said...

nadia - dah layak dah tu
nafira/chaon - dah tersenarai.. gudluck yer
aNie - kak anie ada kesilapan teknikal tu...nanti yuka betul kan ek..tq sbb info
noor afzan - tuah ayam nampak di kaki, tuah anda saper yg tahu...gudluck

CkYnHaShiM said...

salam..

ai pun dh tersenarai..suke..suke..ade rezki pat la adiah istimewa dr indo ni..

thanks tuam umah..

yuka said...

CkYnHaShiM - insyaAllah...

SyuQ said...

gambate suma contestants
waahh cam pertandingan plak

bagus2 kita meriahkan lagi industri blog kita

yana said...

wahaha.. i pun tersenarai.. ^^>..
doa doa doa... ~~~~

da[Y]un said...

hehe..i pun ada dlm list tu
suka2 :]

marsya said...

marsya ada x

Adya A. said...

Sis yuka~sorry bebaru ni ader prob ngan sticky mode...huhuhu

ini link nya

http://nadiadania.blogspot.com/2010/03/ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv_12.html

Asya said...

saya xde??
ke ni tapisan dr semua y sertai ???

Mama khairan aka rudy said...

HI Yuka ...
dah buat blog tp x nmpk sy tercalon pun huhuhu ...
http:happyrudy.blogspot.com/2010/03/ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.html/

Tieha Zuan said...

selesai sudahh

yuka said...

adya/aisya/mama khairan - senarai tu belum di update...jgn risau...nanti akan tersenarai

Sya Isya said...

Wow, ramainya peserta. ^_^.