Wednesday, April 28, 2010

Jom Hit Kaunter

MASA TAMBAHAN - oleh kerana tiada siapa yang dapat hit nombor yang dikehendaki selepas masa dah timed...maka yuka dengan baik hatinya telah menambah masa kecederaan sehingga jam 7 pagi 28hb pril 2010...Selamat Mencuba...






Tengok nombor kaunter dalam gambar diatas...24500 kan? Barangsiapa yang dapat menangkap nombor 28282 sebelum jam 10 malam 27 hb April 2010 silalah emel bukti tangkapan ke sinar_julai@yahoo.com... kad prepaid bernilai 20 hengget menanti anda....

11 comments:

nEa FleriDa said...

waah, dpt krdt free tu :)

yuka said...

nea flerida - yea dpt kad prepaid free...try la capture nombor tu

SyUhAdA said...

yes..
ada lg hit counter..
nak join jgk..

yuka said...

syuhada - biar menyesal join jgn menyesal tak join

kak anie said...

Yuka...akak ni selalu ingin nak dpt nombor2 tu...tapi tak pernah dapat...sebab selalu terlupa

CkYnHaShiM said...

ni maknenya kena slalu jengah blog pn.yuka la ni..hihihihi..nk try gak la kalu x lupe.. ;)

rizputra7 said...

huh...best2...follow yg ke 430 tak ada ker?...hehehe

mcsue said...

haiyaa..nak beat jgk la..haha...lmbat lagi 2 nombornya.ekeke

Chaon Cornerz said...

kene alert nie..

Wawa Takizawa said...

alahai lame mau tggu no brtuah nie 28282 hehe

yuka said...

kak anie - try la mana tau kot ada rezeki...

ckynhashim- harus selalu singgah...hik3...dah try ker tshirt tu?

ritzputra- hehehe xder kot...

mcsue - cepat beat sebelum terlambat....

Chaon - cepat masa dah suntuk

wawa takizawa - nombor jauh lagi tapi masa dah nak abis..