Monday, January 6, 2014

Selamat Tahun Baru 2014

yeayy tahun baru datang lagi. Umor yuka pun dah bertambah lagi setahun...huhu..sebut tahun baru orang akan kaitkan dengan azam. letihla kan..berazam beria tapi tak ke mana pun.. Untuk tahun ni yuka target nak jadi pengusaha bisnes online yang berjaya dari tahun lepas. Tahun lepas yuka jual bermacam produk kesihatan dan kecantikan. Untuk tahun ni yuka tambah lagi 1 produk iaitu telekung lycra. la ni kan musim orang pakai telekung lycra ni. kalau dulu2 telekung semua kaler putih ja ..sekarang ni dah berkaler-kaler. Telekung lycra ni ada 10 warna pilihan termasuk hitam dan putih... kat bawah ni ada contoh telekung lycra yang yuka jual. kalau berminat tu tunggu apa lagi kan..order la...hehe

selamat tahun baru.......
ni contoh 4 kaler ada byk kaler lagi. memang selesa pakai sebab bahagian muka tui caover dagu semua.

Monday, November 25, 2013

Yuka's Secret: 2 produk yang berbaloi untuk di cuba

Salam semua...ishh dah berhabuk blog yuka ni. lama sungguh yuka  tak update blog ni. kawan-kawan pun ramai yang lari...huhuhu...biasala keja macam yuka hujung tahun memang bz gila. nak cuti pun bos tak bagi..
kat sini yuka nak share 2 produk yang terdapat di kedai Yuka's Secret. produk ni memang berbaloi untuk di cuba sebab yuka mendapat maklumbalas yang positif dari customer.

1. Kopi perla
Kopi ni kalau korang google info kat internet memang banyakla dia punya kebaikan. Jadi putih gebu dan berseri. lepas tu rasa pun sedap. So daripada kita dok minum kopi lain yang x bagi apa2 kebaikan sangat melainkan kefen ja baik kita minum kopi perla ni kan. Harga kopi ni rm59.00 sebungkus ( ada 20 sachet). Biasala benda baik mesti la mahai sikit kan. Tapi memang berbaloi baq hang....Kalau pembaca blog yuka-luv yang beli bolehla yuka bagi harga spesial untuk kengkawan.

2. Cosry Skin Therapy


Cosry ni ada apple stem cell. Apple stem cell ni bagus untuk anti penuaan dan macam2 lagi la. bila makan cosry ni kulit jadi anjal gebu dan macam-macam lagi. ldengan seafood sebab ianya tidak mengandungi  harga pasaran cosry ni RM98.00 tapi yuka jual RM85.00 ja. pastu kalau time yuka baik hati yuka bagi free gift lagi..

So sapa yang berminat nak beli produk2 diatas habaq la na. nak tengok produk lain kena pi page yuka's Secret la...

Wednesday, September 25, 2013

Yuka's Secret

Assalamualaikum dan Salam 1 malaysia untuk semua...

Yuka dah mula berjinak-jinak merpati dengan bisnes online. jom lawati  Yuka's Secret . Jom la bagi sokongan moral kat yuka dengan klik like kat situ...kalau bagi sokongan moral dengan membeli kat situ lagi yuka suka...ahaks!