Sunday, March 22, 2015

Mineral Coffee + Garlic tablet = mantop

Assalamualaikum semua...harini yuka nak share rahsia bagi kempis perut dgn cara yg mudah dan sedap... 

Kat bawah ni ada 2 produk yang kalau digabungkan memang meletops la untuk kesihatan dan untuk mengempiskan perut. Kopi Mineral  ini diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi, diadun bersama serbuk kopi segar Robusta yang amat mengharumkan. Adunan istimewa kopi ini bukan sahaja memenuhi kepuasan para penggemarnya dengan aroma yang menyegarkan, malahan membekalkan pelbagai bahan mineral terutamanya Magnesium. 


1. Kaya dengan Mineral yang diperlukan oleh badan


2. Dapat meneutralkan ASID dalam badan


3. Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser


4. Mampu menjadi diet harian


5. Mencegah komplikasi Kencing Manis


6. Menstabilkan tekanan darah


7. Mencegah dan memulihkan Gastrik


8. Mencegah Osteoporosis


9. Merendahkan risiko sakit jantung


10. Mengubati Asma


11. Mencegah Migraine


12. Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa


13. Anti Penuaan






Kebaikkan dan keberkesanan mengambil Hai-O Garlic

  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


Cara pengambilan Hai-O Garlic

Dua kali sehari, 2 biji setiap kali, diambil dengan air suam.

  • Sesuai diambil oleh semua golongan kecuali kanak2 yg berumur 3 thn ke bawah.
  • Sangat digalakkan utk ibu2 mengandung utk menguatkan daya keimunan dan stamina.

harga : Mineral Coffee RM30.00
            Garlic Tablet    RM38.00
yang berminat sila sms/wassap 0195584055

Thursday, February 26, 2015

Assalamualaikum

Aduhh yuka mungkir janji lagi..dah nak masuk bulan 3 baru dan nak update blog.Saja nak tanya khabar je... apa habaq semua?..harapan yuka semua sehat2 belaka...

Tuesday, December 23, 2014

Menjelang Tahun 2015

Assalamualaikum,

Sedar tak sedar tahun 2014 dah tiba ke penghujung. Sesungguhnya pada tahun ini aku sangat tidak aktif blogging. Ni semua gara-gara aku dok sibuk wassaping. macam-macam group punya dok ada. 7-8 group kalau tak silap aku. Tapi aku paling aktif dengan group kawan-kawan pompuan semasa sekolah menengah dulu. Dengan group ini kami telah merealisasikan percutian ke vet6. walaupun group ini ada berbelasan orang namun hanya 7 orang sahaja yang dapat mengikuti trip ini. takpa 7 orang pun dia punya havoc macam nak rak.. syiok gila baq ang...
Bila dah pi geng2 pompuan saja memang shopping x hengat...Tahun 2015 kami sedang cari destinasi yang best2 dan mampu milik untuk group kami ni pergi bersama-sama...ops..lupa nak habaq group kami nama 'Geng Mak Gojes"..........Gojesss la sangat khenn

Harapan aku untuk tahun 2015, aku berjanji akan rajin update blog...sehari sekali tu x mungkin la kan..maybe seminggu sekali...paling hampeh pun 2 minggu sekali la aku akan hapdet blog ni.

Seperti Biasa masuk ja tahun baru orang dah mula pasang azam..aku pun ada azam tahun baru..tapi tak boleh citer sekarang...kalau nak tau apa azam aku tunggu la 1 januari 2015.

Ok...gtg