Wednesday, May 13, 2015

Iklan Ubat Kuruih : L'arome slimming serum

Assalamualaikum...harini kan yuka nak selit la salah satu produk nak bg badan kughuih langsing meletop macam retis2...
Produk yang di maksud kan ialah L'arome slimming Serum. macam dalam gambaq kt bawah ni..

Adakah anda mengalami amsalah selulit? Lemak Berlebihan? Ada maslah Stretch Marks? Jika jawapan anda semua 'ya'
Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!! Produk yg amat2 berkesan untuk menguruskan badan dan akan nampak hasilnya dalam 24jam setelah digunakan.

L'rome Slimming serum:
✔ Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
✔ Tanpa risiko kesihatan.
✔ Tidak perlu berlapar.
✔ Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
✔ Dapat bakar lemak anda dalam masa 24jam. 
✔ Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
✔ Dapat mengempiskan perut anda.

✔ Formula hebat – Swiss Quality Product
✔ Lemak – pembakaran serta merta
✔ Selulit – Tiada lagi masalah
✔ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya
✔ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan
✔ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai
✔ Tak panas dan tak melekit


ANTARA FUNGSI L’AROME 

~ LEMAK : pembakaran lemak berlaku sangat pantas 
~ SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu 
~ LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari 
~ STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan 
✎Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 
✎Menghilangkan selulit, orange peels,strecth marks & parut selepas bersalin. 
✎Boleh disapu pada double chin 
✎Menghaluskan tekstur kulit 
✎Mengeluarkan angin2 dalam badan 

Dah tengok kesan-kesan dan kebaikan larome tu masih nak tunggu lagi? jom beli di yuka's secret

Harga memang diskaun kaw2 punya.....

Sunday, May 10, 2015

10 Mei : Selamat Hari Ibu


Selamat Hari Ibu di ucapkan kepada semua ibu2 yang baca blog yuka... Walaupun macam-macam orang pertikai dan dok berdebat pasai hari ibu ni bagi yuka hari ibu wajar untuk di rai..memang tak dinafikan hari-hari ibu buat kerja dan kita kena ingat hari-hari..tp bila ada hari yang khas untuk disambut best la jugak..masa ni la anak2 yang sibuk cemana sekalipun akan cuba luang masa untuk ibu mereka...pakat adik beradik untuk meraikan ibu..paka-pakat nak buat surprise kan best macam tu....

Wednesday, May 6, 2015

PRK Permatang Pauh

Esok 7hb Mei merupakan hari Pilihan Raya Kecil bagi Parlimen Permatang pauh. sebagai pengundi berdaftar di Permatang Pauh yuka memang tak sabaq la nak balik mengundi. rasanya kan Parlimen Permatang pauh ni la yang paling kerap ada PRK...sekejap2 penyandang letak jawatan..sekejap2 nak balik jawatan.. macam takdak keja lain orang nak buat...tapi nak buat macam mana kan...dah orang pun suka macam tu...kita2 yang marhain ni pun ikut ja la....