Sunday, April 14, 2013

psy's new song 'gentleman'

Dengar kata psy ni dah kuar single baru. tajuk lagu dia gentleman. taktau la penangan lagu ni sama hebat tak dengan gangnam style tu... tp bg aku la kan lagu oppa gangnam style tu takla best tera mana pun. tapi heran la ramai yang suka lagu tu.

jom layan klip video lagu gentleman








4 comments:

Mia Liana said...

baru je tengok ni...

yuka said...

best ker

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Dah namapun feymes...buat lagu apa pun mst org suka jugak..hahaha

yuka said...

ridzwan- best la jd mcm tu..