Monday, April 8, 2013

Senarai Pemenang ABPBH 2013

Anugerah Bintang Popular Berita Harian telah berlangsung semalam. Akhirnya terjawab lah siapa yang mendapat title bintang paling popular. Sam aziz telah berjaya merampas gelaran tersebut dari aaron aziz. ini kemenagan ke-2 sam la kan. tahun 2010 dia dah menang....Tahniah untuk sam. Hadiah pun dasyat gila...antaranya sebuah kereta berharga melebihi 350k dan set barang kemas 150k... Antara senarai pemenang yang aku ingat:

 1. Pelakon Komedi wanita popular - Didie Alias lady gaga malaysia - fesyen dia pakai malam tadi mmg mcm alien la...

 2. Pelakon Komedi lelaki polular - zizan la kan....

 3. Pengacara Radio Wanita Popular - Fara Fauzana - ( yg kelakar kan time ni ada la twitter org tulis ' yeay..drumstick besaq menang!') 

 4. Pengacara TV lelaki popular - Dato Aznil ( aku x berapa setuju sangat la dia menang ) 

 5. Pengacara TV wanita popular - fara fauzana - ( yg ni lg kelakar budak yg sama kata ' yeay..drumstick besaq menang besaq!')

 6. Pelakon filem wanita popular - yana shamsudin

 7. Penyanyi Wanita Popular - shila amzah (aku x kisah shila menang tp yang aku tak berapa berkenan tu, shila x dtg jadi wakil jer yang ambik award tu. wakil ambik award pun aku xder masalah tapi yang aku agak menyampah la bila adik shila yang ambik hadiah tu buat ucapan macam dia pulak yang shila. bukan nak bagitau shila kirim salam sebab x dapat datang ke apa ..ni ambik award terus ucap terima kasih kat mak abah bagai...memang aku x suka la) 

 bistu yang lain-lain aku tak berapa ingat dah.... Pengacara malam tadi pun ok gak aku rasa. johan dengan zizan memang kelakar. cuma pada pendapat aku la lain kali artis-artis yang jadi finalis tak payah la dipanggil jadi pengacara dan penyampai anugerah. bagi peluang la kat artis lain pulak kan...ramai lagi apa pengaraa kat malaysia ni...sian diorang

7 comments:

Normi Nieza said...

tahniah all....

Mon MonaLea said...

part yang paling kelakar jugak masa zizan dengan johan jadi bodyguard farah time ambik hadiah

yuka said...

normi- beruntung sam tu dapat hadiah sampai 1/2 juta

Mon monalea- kak yuka suka part fara baca a'uzubillah pastu johan kata panas tu..dan part johan nyanyi lagu sayang..sebijik macam parodi yg kt youtube tu...hehe

Noor Mala Shahar said...

kaya sam ni...

ziha said...

sy tak sempat tengok kak..tdokan anak smpi tertidur...hehe bangun2 da abes dpt bc result di sini je.hihi

fyna said...

tahniah kepada semua pemenang.. suka sebab ada jozan dan fafau.

yuka said...

mala- untung sapa kawen dgn sam...

ziha- rugi la ziha tak tgk johan nyanyi lagu sayang...hehehe

fyna- yesss jozan de best