Tuesday, April 23, 2013

[gambar] bayi kembar kucing

Sekarang ni macam-macam benda pelek yang berlaku...mungkin ni tanda-tanda akhir zaman. yang terbaru kisah bayi dilahirkan kembar dengan kucing...

Lihat gambar di bawah:


Sangat kiut dan kelakar ok... baik pulak kucing tu nak je duduk diam2...sedangkan baby pun meronta kalau kena bedong

10 comments:

Aminin said...

Biar betul? kembar dengan kucing...
habes tu kucing tu boleh bercakap tak... pelik la...tapi comel juga
Maksud Gwiyomi Dan Penyanyi Asal Lirik Lagu Gwiyomi
Dunia Blogging Ramai Yang Salah Anggap.. Kenapa?






Ungu Violet said...

alahai.. cutenye kucing tu, diam jer kene bedong...

cik nurussalwa said...

redha ye kucing tu. comel sangat. huhu.

DilaElla said...

Bayi kembar kucing?hehe comel sangat :)

sinar said...

aminin/ungu/ nurussalwa/diaella- baik gila kan kucing tu...pastu sama panjang je kucing dgn baby tu..hehhe

Mizz Aiza said...

comel kucing tu.. diam je kena bedung.. hehe.. :D

Seri said...

kucen blom pernah dengar...tapi kembar ular pernah terjadi kat kampong seri...real ular hitam tak maen2 punya...

yuka said...

Mizz aiza- tu la...npk cute sgt tu yg nak letak kat blog

Seri- biar betul kembar ular...cemana boleh jd cenggitu. ular tu dia orang bela jugak ke

anakMommy said...

pelik sangat

sinar said...

AM - comei apa kucing tu