Thursday, May 13, 2010

Tahniah skuad Piala Thomas.....

Saper tengok perlawanan badminton malam tadi? Aku pasti ramai yang menonton...sungguh mendebarkan... semasa pertemuan dengan jepun aku rasa macam nak sakit jantung bila tengok hafiz main....sebab terlampau slumberland...tak aggresif langsung... game malam tadi pulak semua bermain dengan hebat terutama datuk Lee C.W ... yang lain2 pun dasyat gak...yang paling tak sangka regu zakri latif dengan partner dia tu...walaupun baru digandingkan tapi permainan mereka tidak menghampakan...masa mula2 tu aku malas nak tengok depa main sebab dok rasa mesti kalah teruk...rupa2nya tidak...walaupun kalah tapi tipis jer...dalam set yang ke-3 tu paling mencemaskan...bukan setakat sakit jantung...tapi paru2, limpa, hati semua sakit...nasib baik aku baru pegnen 2 bulan lebih...kalau dah 7-8 bulan boleh terberanak apa sebab terlampau saspen... Walaubagaimanapun akhirnya hafiz telah muncul sebagai penyelamat....jika malam sebelumnya teruk dia di kondem tapi semalam dia telah bangkit...yang best tu walaupun lawannya kelihatan penat hap2 tapi muka hafiz nampak selamba jer...
Aku tak sabar nak tengok perlawanan dengan China... harap2 kita dapat menewaskan china walaupun kelihatan begitu sukar...
Gudluck kepada semua pemain....

9 comments:

kakngah said...

aku x tgk pn smlm. sbb sakit ht ngn game lwn jepun hrtu...

yuka said...

kakngah - rugi besau ko tak tengok...

~ yus ~ said...

Kak yuka, game semalam mmg best, terubat sikit sakit hati masa diorang lawan jepun kan...Good Luck untuk Team Malaysia buat game yg seterusnya. Lawan dengan China nanti, pasti lebih mendebarkan..kan. Harap mereka bermain mcm semalam, dan bukannya bermain seperti masa menentang Jepun.

Nuraisyyah said...

haah3..tgok perlawanan smlm..geram ngn zakry..asek wat silap jerk..hoho..pe2 pn..smoge m'sia trus maju d persada sukan antarabangsa..chewaaahh..hikhik.. :)

mrs.ecam said...

sye tngk kak...mmg mendebarkn...dh mnang siap jerit2 tu...ank2 tercengang2 tngk peel mama die...kih3

eh kak due date bile??? ntah2 sme ngan sye kot...hikhik

yuka said...

Yus - puas hati tgk game semalam...dengan cina nanti macam susah jer nak menang tapi kalau diorang main macam semalam kalah pun orang tak marah...

nuraisyyah- ada hikmah gak farizizuan tu direhat kan..sebab pengganti dia tu lg terer...

mrs.ecam - sama la kita terjerit-jerit...lambat lg due.hujung november

Mario said...

petang ni jgn lupa sokong lg...yeay...mlaysia bole...haha

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.