Wednesday, May 19, 2010

Jom kita cuba try test.....

Pagi tadi semasa aku membalas kunjungan ke blog ell aku ternampak la satu artikel pasai backlink ni... ell pun baru mencuba benda ni jadi belum dapat kesahihan tentang keberkesanan sistem ni... jadi aku pun rasa nak gak cuba buat benda ni...bukan susah pun dan bukannya kena bayar apa2... jadi apa salahnya kita cuba try kan...

Senang jer cara nak buat benda ni. ..baca peraturan dan follow jer...
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Igauan
2. Ad-dai’
3. kakngah
4. zlh@n
5. LYAfrina
6. download mp3 percuma
7. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
8.Cara hidup baru abad 21
9.Bila Aku Menulis Blog
10.~ApekpunyaBlog~
11: My Big Family & Friends
12. ABCMILO
13. uncle
14. eLL
15. yuka

PERATURAN 1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink=390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

7 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuhu..awe tak pernah faham bnda ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

1. halia,bwak merah,bawang putih (iris)
2. kayu manis,buah laga,cengkit,bunga lawang
3. tomato,daun sup
4. ikan merah...

pastu tumis halia dulu,then bawang putih then bawang merah,
masuk air,masuk bhn 2, then masuk ikan, pastu masuk bahan 4...garam..hehe ni lah yang awe buat kak..selamat mencube

Salmia said...

sy amik ye kak..

http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/05/menarik-tertarik-jangan-lepas-bom.html

yuka said...

Nur hawa - kak yuka pun tak faham sgt benda tu tapi saja syok2 buat...kalau salah pun bukan kene tangkap kan? hehhe...tq yer sbb share resipi sup ikan tu...kak yuka buat selalu rasa mcm tak best jer

salmia - ambik jer... sama2 kita try test

idahani said...

pening wooh..cfm i x pass math..kakakaka

selamat mencuba.. :)

yuka said...

idahani- sajer je buat sebab tgk org buat...

NARDtheNERD said...

sis~...
guna ni bleh up traffik eyk?..=)