Thursday, May 20, 2010

Hairan bin Musykil....

Aku heran dengan tempat komen kat blog aku ni... sebabnya aku tengok di entry terbaru aku tu ada 2 komen tapi bila aku buka ada 1 jer komen... masa tu aku tak heran lagi memang penah jadi macam ni...tapi komen itu akan ada bila refresh dan buka tempat komen lg sekali...kemudian aku pun reply la komen yang ada kat situ...bila aku refresh blog tu kat situ menyatakan ada 3 komen ( termasuk yg aku reply la gamaknyer tu ) tapi bila aku klik kat komen tu ada 1 jer kat situ...yang aku reply td pun xder...sekarang aku sangat musykil... jadi aku nak tanya korang kalau korang klik dekat komen bawah entry aku yang mengidam tu boleh nampak berapa komen kt situ?

27 comments:

TTT said...

sis kite nampak 3 komen..
ade 3 komen jugak..hehe

yuka said...

TTT- owh kalau macam tu kat tempat kak yuka yg bermasalah ni...hadoi
tq yer sebab bagi maklumat

TTT said...

ure welcome sis!
muah2!

mrs.ecam said...

yup3 sye pong nmpk 3 komen...err kak kt n3 sye pong jd ginila...klu bce n3 de 5komen...tp bile klik komen 2 kuo 1 komen jek...mne ntah pegi yg lg 4 komen...frust ni sbb tiap kali refresh ade jek penambahan komen....abes nk reply camne klu dh x tau pe yg org 2 komenkn...ye dakk..ouhh tensen

Faheem Jr said...

ada 3 komen...mmg blogger kdg2 bengong..hihihi..

Linc Reshk said...

masa rockers baca entri ni rockers nampak 3 komen je. bila rockers buka, nak taip komen, kemain banyak dah komen... - rockers

http://cicaktonjeng.blogspot.com

Queen said...

yang saya punya..dah approve semua..ade dekat 3 komen ke atas...pestu bila tgk kat blog takde..kat dashboard takde..kat edit post pun takde..tak tau mana komen2 tu hilang...huhuhu

Nuraisyyah said...

uit..aisya tgok ade 6komen..tp ble aisya nk komen..ade 2 je komen kat atas 2..

yuka said...

adoi sgt bermasalah la komen box ni....

TTT- td akak dah reply komen TTT kat sini tp sekarang xder la pulak... dah restart pun pc ni

kt luar npk 8 tapi bila buka ada 4 jer komen kt sini

mrs.ecam - kita serupa la ni ek...betul kata mrs.ecam tu x dpt kita nak reply komen2 yg ada sebab tak nampak.

Faheem Jr- owh kes ni memang perkara biasa ek

yuka said...

Linc ReshK- terbalik la pulak...yuka tgk ada 9 komen bila buka ada 5 jer...

DALILA MISMAN said...

k.yuka, sy pun alami prob yg sama nih..huhu..lambat kot blogger ni

yan said...

yan pun mengalami masalah yang sama pagi ni..



feel free,go here :)
izyan's

Nur Hawa Mohd Zin said...

sma kak pgi tadi..tp ni dh ok...tu pg tadi tutup ptg baru bukak...heheheh...keep blogging ya

ezany said...

dah ok kot ni.. ade 13 komen.. nampak pun 13 komen..

kak anie said...

Yuka...akak pun pernah kena camtu...kat post tulis 5 komen...bila klik ada 3 je...puas le cuba berkali2...sama jugak jadi nya...tapi tak berapa lama lepas tu okay je dah...

:: hayati :: said...

jemput melawat kt sini...

http://babygown.blogspot.com/

Mr.K said...

Saya nampak satu jer...hmmm :-p

Mr.K said...

tulis ada 17...tapi baru 16...hmmm mungkin dia nak kene tukar template kot...huhu

cikmin said...

@Faheem Jr eloooo 1 2 3 saya sedang test sesuatu di sini... :P

Ibu faheem said...

@Mr.K

Tukar la yuka..Mr.K ni dari hari tu tak kenan dengan templete ni..ahaks..

Ibu faheem said...

@Ibu faheem anyway ini komen ke 21.. :P

MN Bakeries said...

saya tumpang komen (^;^) <<< komen 22

yuka said...

salam semua...sori yer lambat sikit tuan rumah nak reply komen...
terima kasih kepada linc reshk, queen, nuraisyyah, dalila, yan, hawa, ezany, kak anie, hayati, mr.k, cikmin, ibu faheem & MN bakeries yang sudi memberi maklumbalas keatas masalah yang dialami yuka. sekarang yuka dah boleh nampak semua komen tu...

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...enjoy blogging...awe skunk bz plak..huhu

yuka said...

hawa- sejak berbadan dua nimood nak blogging jd kurang...pembawakan budak kot..hik3

Nur Hawa Mohd Zin said...

hehe..ala..nanti anak akak ni tak suka blogging jugak lah ke? hehe...take care kak

Cik Amy Sensei said...

muskil tuu...