Saturday, February 28, 2009

Bukumuka...hehehe

Minggu ni agak bosan sikit sebab aku tak ke mana2. Stay kat rumah jer. Masak2 , makan2, tengok tv, ngadap laptop check emel. wahh byk nyer new mail kat situ. Pastu tengok facebook pulak ( sajer la nak bagitau yang aku ni ader facebook) ader la 2-3 org kawan2 zaman jurassic dulu yang nak add. accept jer semua. glad to keep intouch again dengan member2 yang dah bertahun-tahun tak jumpa tu. thanx to the technology.... ekceli aku pun bukan pandai sangat nak guna facebook ni. lom sempat nak explore . Harini aku cuma masukkan gambar jer dlm facebook tu. tu pun sebab ada yang komplen gambar aku 1 jer kat situ. depa nak tengok banyak2 gambar2 aku yang comei ni...ahaks..(silalah muntah hijau)... bukan aku tak nak letak tapi dlm laptop ni takder gambar langsung (itu dulu). sekarang tidak lagi...dalam laptop ni dah der byk pics. Petang semalam kakak aku datang bersama anak2nya. Jadi aku pun mintakla anak sedara aku tolong dloadkan gambar dari hp ke laptop ni...aku ni mana la reti der masa nak buat semua tu kan...ahaks. pastu dia dload picasa jugak. siap bagi tutorial kat aku cemana nak buat semua tu..thanx kakak! tapi aku bukan paham sgt pun..hahhaha ...tapi takper nanti akanku xplore sendiri. So pada hari sabtu aku telah membzkan diri dengan memperbykkan pics di facebook aku tu..

4 comments:

CikMin said...

owhhhh...bz nyer agt ye...

yuka said...

cikmin- hehehe buat2 bz jer tu

aNIe said...

Yuka...meh add akak...

Hehehe...memang comei pun...mana ade nak muntah pun...

yuka said...

kaNIe- ok nanti yuka add akak yer. akak confirmkan tau...ahaks