Sunday, February 15, 2009

TV besaQ

Aku nak cerita jugak pasal upin & ipin tu... bukan nak cerita tentang filem tu tapi situasi kat gsc tu jer. Korang nak tau kan masa kat gsc tu ader la parents tu yang first time bawak anak2 nonton wayang. mesti korang heran kan cemana aku tau yang tu first time bebudak tu tengok wayang. ekcelli aku idak ler interview makpak tu tapi aku terdengar one of the kids said
" mak besaqnya tv"....ahaks
kalau korang nak tau kan anak aku pun kata macam tu gak masa first time aku bawak tengok wayang...hehehhe

8 comments:

reena said...

hahaha... kite blom penah bwk ank kite pg tgk wyg... mntk2 diaorg takler ckp cam gitu... malu kite...

yuka said...

testing

yuka said...

reena - ekekekeke masa dulu tu memang la malu nak pulak diorang tu cakap kuat2 almaklumla kan teruja tengok tv besar. Sekarang dah kurang malu sikit sebab ada jugak anak orang lain yang ala-ala jakun macam anak kak yuka tu. ahaks....

CikMin said...

seingat cikmin kan..pestime bwk anak2 pi tgk wayang..x pernah lak dgq depa habaq lagu tu....

yuka said...

cikmin- masa tu umor diorang baper bulan? ahaks

~ yus ~ said...

anak saya pun ckp mcm tuh gak..hihi.

Upin dan Ipin lom sampai BP..huhu. Anak saya dah sibuk nak tgk nih..

yuka said...

yus - hehehhee kita serupaaa...

yuka said...

yus - lupa lak nak bagitau kalau filem tu sampai BP nnati pegi la tengok. best gak...