Wednesday, February 11, 2009

Kasut Tumit Tinggi

salam semua. Ni bukan aku nak buat report/summary/sinopsis tentang citer kasut tumit tinggi yg kt dalam tv tu. tapi aku ada 1 masaelah bila pakai kasut tinggi ketika driving. Bukan masalah susah nak drive ker apa. malah aku lebih selesa drive bila berkasut tinggi tu. Yang jadi masalah aku sekarang ni abis bahagian belakang kasut aku tu rosak macam melupas gitu ataupun kalau kasut putih part belakang tu akan jd hitam. Korang ( driver pompuan jer la ek) ada tak alami masalah macam aku? kalau tak jadi macam tu boleh tak kasi tips kat aku cemana nak elakkan benda tu berlaku?

p/s: untuk makluman semua aku adalah seorang pemandu yang berhemah, ok.

8 comments:

CikMin said...

kasut murah kot....huhuhuhu...x pernah drive pakei kasut tinggi....

~ yus ~ said...

yus pun tak pernah drive pakai kasut tumit tinggi...sbb kalau pakai kasut tumit, mesti bukak kasut waktu drive. Tp kalau pakai selipar atau kasut bertutup biasa, ok tak bukak lah.

sya said...

Yuka, kak sya pun ada masalah yang sama.. kak sya boleh drive ngan apa kasut pun even berkaki ayam cuma tak tahan tumit kasut tu.. kejap aje boleh tanggal adakalanya. Tak tau apa penyelesaianya

yuka said...

Cikmin - memang kasut murah pun. orang semekin ni tak mampu la nak beli kasut Jimmy Choo tu. ahaks...

Yus - Nanti try le rdrive dengan kasut tinggi. best tau. kaki kita cam relex jer.

kaksya - kalau drive berkaki ayam takut tumit kita lak yang tanggal...hehhehe

reena said...

erk.. terrornye bley drive pakai kasut tinggi...

yuka said...

reena - terer2 pun ketinggian kasut setakat 3" jer. lebih dari tu tak penah try lagi. hehheehe

Seksi - mrslingerie said...

hi salam perkenalan

Dah pernah cuba kasut lebih dari 4 inci ... ?

love
mrslingerie

http://www.mrslingerieonline.com
http://www.mrshighheel.com

yuka said...

seksi-mrslingerie- dah pakai lebih dari 4 inci? wah terel tu....
salam perekanalan....