Thursday, February 5, 2009

Mati Hidup Semula...

Salam semua. Hampir seminggu aku tak update blog ni. Bukan disebabkan aku malas atau pun ketiadaan ilham tapi ianya disebabkan oleh aku tak dapat nak sign in kat gmail tu. Aku dah hampir2 nak buat blog baru walaupun blog ini sendiri masih agak baru dan aku belom sempat nak bagi nama. (masih guna nama sementara ' my new blog').
Bila dapat sign in jer terus aku rasa seperti dapat nyawa semula. Punya lah happy rasa macam nak lompat2.
Kepada reader blog aku yang selalu singgah kat sini aku ucapkan terima kasih bebanyak semoga terus setia dengan blog aku nih....
p/s: agak2 ader peminat ker blog aku nih?

8 comments:

~ yus ~ said...

memang tensen kalau tak dpt masuk ke email sendiri atau blog sendiri ye kak yuka. Welcome back!!

yuka said...

Yus - tu la memang tension betul masa tu. Ilham tengah datang mencurah-curah tapi tak boleh nak masukkan kat blog. Anyway tq yea sebab terus setia mengunjungi blog nih...ahaks

CikMin said...

pehal la tu xleh sign in...ni mesti kes x bayar tax kot...hahahaha...

sya said...

eh ada ada.. kak sya ni

yuka said...

cikmin - ishh cikmin ni cemana leh tau yuka tak bayar tax ni... hehehe

kaksya - wah... terharu nyer bila blogger idola yuka pun minat gak blog yuka yang serba kekurangan nih....

Seksi - mrslingerie said...
This comment has been removed by the author.
Seksi - mrslingerie said...

Salam

Banyak sangat password nak ingat, tu sebab lupa habis semua

Love
mrslingerie
http://www.mrslingerieonline.com
http://www.mrshighheel.com

yuka said...

seksi-mrslingerie - password ingat tapi tak bley sign in. ada member sorang tu pun penah jadi macam tu jugak..