Saturday, February 14, 2009

Benci...benci...benci....

Aku geram dan benci. sebab apa aku benci? Pagi Sabtu aku bangun pukul 5 pagi sebab nak update blog aku tanpa gangguan. Dengan penuh semangat aku type entry tentang cerita aku pi tengok filem upin& ipin. tapikan bila siap sumer time nak published ader error pulak. nak save pun tak bley gak. hermm sia-sia kan usaha aku bangun awal-awal camtu. kalau tau nak jadi macam tu baik tido jer sampai kol 6.45....

4 comments:

CikMin said...

hahahahahaha....kelakarnyer stori...pasni tgk filem saus kacang nak?BCL gan laki dia belakon...

yuka said...

Cikmin-dah tengok ker upin & ipin tu? yang saus kacang tu pulak tajuk tu tk brp umpphh la. bei cd yang 5 hengget dah la nanti...ahaks

(p/s: jawab komen ni kol 5.15am sesambil kemas2 beg...hehehe)

Seksi - mrslingerie said...

Salam,

Rajinnya bangun pukul 5 pagi. Tak ngantuk ke nak gi kejer nanti.

love
mrslingerie
http://www.mrslingerieonline.com
http://www.mrshighheel.com

yuka said...

seksi-mrslingerie - salam dan selamat berkunjung kesini. bla semngat nak memblog tu der mmg tak kira la pukul berapa sanggup jer kalau kene time malas tu berabuk la blog ni.hrmm part ngantuk tu kat ofis tu tak la pulak rasanya