Saturday, February 21, 2009

Selingan - happy birthday.....

birthday boy

Salam semua. sebenarnyer entry trip to jakarta tu tak habis lagi. tapi hari ini aku beri laluan untuk buat entry birthday anak sulong aku yang ke 13 tawun. sekali pk macam tak percaya pulak aku dah ada anak sebesar tu. dok rasa macam muda jer lagi. rasa macam baru jer habis blaja. Anak bujang aku tu dah besar, dah ader kad pengenalan. tak lama lagi dia akan ader gf, pastu dia akan kawen, pastu dia dapat anak dan aku akan jadi grandma...oh no... agak2 la kan cemana la rupa aku kalau dah jadi grandma nanti? walaupun dah 13 tahun peristiwa aku melahirkan dia tapi aku msih ingat lagi semua kejadian waktu tu. maunyer tak ingat memang sakit giler masa tu. sakit yang tak pernah aku terfikir sampai macam tu. aku lahirkan dia pada pagi ke 2 hariraya aidilfitri sebab itula anak aku tu aku namakan Muhammad Danial Fitri. sampai sekarang hubby aku bising2 sbb kasi nama panjang2 kat anak. dia kata kan pesal tak letak jer nama ' muhammad selamat hari raya aidil fitri'. tah haper2 la kan abg roslan aziz tu...

Untuk anak aku yang tersayang Selamat Hari Lahir yang ke 13.... semoga menjadi anak yang solleh serta menjadi kebanggan agama, bangsa dan negara....aminnnn


p/s: kepada yang berminat nak tau cerita trip ke jakarta tu dengan lebih detail beserta gambar yang lebih baik kualitinya ( sebab kamera yang digunakan tu jenis mahal berbanding yuka yang amek gambar cuma guna hp n73 itew...) boleh la layari blog cikmin. kenapa aku suruh tengok kat blog cikmin? sebabnyer kitorang pergi sana sama2. apa yang aku makan dia makan, kat mana dia pegi aku pun pegi. apa yang dia buat yang tu jugak aku buat cuma 1 jer masa kat spa martha tilaar tu ada 1 benda yang aku buat tapi dia tak buat....hehehhee tapi takyah tau la kan apa yang aku buat tu. ahaks....

2 comments:

CikMin said...

hahahahaha....mmg lawak kan abg roslan aziz tu..cik kamal ckp..sempoiii...ye ke???

Hepi besday to Muhammad daniel fitri..moga jadi anak yg cemerlang dunia dan akhirat.

wahh...credit to cikmin ke...ada lagik tu sambungan nya..x abis lagik...pelan2 maaa...

tapi klu org rasuah cikmin..harus ku cakap menda apa yg yuka buat..hihihi...

yuka said...

cikmin- abg lan tu kan unpredictable la sikap dia.Cikminnnnn jangan la kasitau orang len pasal mender tu.... nak rasuah jugak la macam ni...hehheehe