Thursday, February 19, 2009

Trip to Jakarta - Jom layan gambar

Tak sempat la nak wat entry pasal jakarta tu buat masa ini. Apa kata kalau kita layan gambar je dulu. Gambar ini diambil semasa aku ke safari di daerah Bogor. Memang best la tempat ni sebab binatang dalam tu dibiar lepas macam tu jer. Safari tu tak macam di Melaka tu yang mana kita kene naik kenderaan safri tu sendiri. di bogor ni pulak kita masuk jer ngn keta sendiri dalam tu. menurut pak supir yang bawak kitorang tu penah keter kawan dia di buat urutan cakar harimau oleh pak2 belang tu. Ngeri aku dengar...


Yang ini unta yer adik2


Yang ini pulak kumpulan pak belang. memang banyak dan sangat
agresif. aku nak buka cermin tingkap besar2 pun takut. mana la taukan
satgi dia terkam dan terus ngap tangan aku yang kudus ni, tak bolehla
aku nak update blog..ahaks

tengok Zebra tu manjer jer kan. siap masuk dalam keter lagi.
Kalaulah itu kepala pak belang rasa2nya blog yuka-luv ni tinggal
kenangan jer kot... hehhehe

2 comments:

CikMin said...

wohoooo..dasat nyer ek...

yuka said...

CikMin - memang dasat.... must see to believe