Thursday, February 26, 2009

The Power Of Dream....No More


Setelah sekian lama bersama-sama dalam susah senang akhirnya Mr.honda akan meninggalkan kami. Sedeh jugak nak berpisah sebab dia baik sangat. tak penah meragam dan tak penah buat hal tapi apa nak buat kan jodoh mr.honda dengan family aku tak panjang.... kalau diikutkan harini owner baru dia dah nak ambik tapi saja jer aku suruh ambik hari ahad petang. bolehla aku drive ker ofis untuk kali terakhir... huhuhu sedehnyer.....

4 comments:

CikMin said...

---1001....hihihi...

~ yus ~ said...

sedehkan bila kete yg dah lama berkhidmat utk kita pergi meninggalkan kita..huhu.

Nih kes samalah nih. Kami pun baru menghantar kete lama ker owner yg baru..sedih rasa.

yuka said...

cikmin- 1001 malam

yus - hampir 7 tahun bersama tu yang syahdu nak berpisah. padahalkan masa ada bukan peduli sgt ngn en.honda tu.ahaks

yuka said...
This comment has been removed by the author.