Tuesday, January 19, 2010

Hadiah....

Ingat tak dalam entry sebelum ni aku ada menceritakan tentang kemenangan aku dalam kontes yang dianjurkan oleh cikmin? xper la kalau tak ingat pun.... entry kali ini aku nak tunjuk hadiah yang telah aku menangi yang aku terima petang td....
Sangat teruja la kan lepas balik dari ofis aku tengok ada bungkusan untuk aku...ternampak sahaja bungkusan itew aku dah tau yang pengirimnya adalah cikmin...hadiah kat dalam tu pun aku dah tau sebab awal2 lagi cikmin dah kasitau hadiah yang akan diberikan kepada pemenang...walaupun dah tau isi di dalam rasa teruja tu tetap ada...aku hampir2 terlupa nak ambik gambar sebab terlampau rakus nak bukak hadiah tu...




Inilah rupa hadiahnyer...kelihatan tangan2 anak2 aku yang excited macam aku.... tak sabar2 depa nak tau isi didalam...




Jeng...jeng...jeng...inilah hadiahnya...minyak wangi ( ala2 one drop perfume tu )...bau2an dalam tu pun best2...bertukar-tukar wangian la aku lepas ni...masa besday dulu pun cikmin bagi minyak wangi jugak....

Kepada cikmin terima kasih yea sebab bersusah payah hantar hadiah . lain kali buat la lagi kontes yang simple2 macam ni...



4 comments:

CikMin said...

hehehe..sampai dh ye..ermmm..klik2 bebanyak ye..nnt cikmin buat lg kontes sng2...slmt berwangian...

aNIe said...

Seronok dpt hadiah kan Yuka...?

yuka said...

cikmin- dah sampai dengan selamat..tq very much......tolong kiss baby faheem 3 kali

kak aNie- memang seronok sgt la dapat hadiah... kak anie taknak buat kontes gak ker...hik3

hami said...

salam. saya juga ada menjual perfume seakan PURE tu. kalau tak keberatan, singgah la ke blog bisnes saya ni :

http://hamiparadise.blogspot.com