Thursday, February 28, 2013

kak ton beauty umaira


Kak Ton comei dak? comeiiiiiiii..... korang semua mesti pernah tertengok kan iklan ni? tak tahan aku dengan statement perasan kak ton ni....

19 comments:

AQ Eyfa said...

hahaha..baru ckp dgn member sal KAK TON ni..glamer dia..yuka dah try ke produk nih..jom try maixara cologen la..bagussss

@e_da said...

adoii memang tak menahan kan... ramai lak yg kena paksa jawab lak tu " comeyyyyyyyyyyyyy"

yuka said...

aq eyfa- tak try pun produk kak ton tu sebab mahal sangat...

ae_da- walaupun 1 perkataan ja entah berapa la gamaknya kakton byq kt depa

Anonymous said...

mai pakat2 try...mengancam

izan mama mia said...

kak ton.....ckcp kan main laju dlam MHI...tapi mahai laa produk dia xberani nk beli..

kakngah said...

konfiden level dia tu nok...
itu yg penting
hahaha!!!

yuka said...

izan- x penah tgk pun kak ton cakap...mmg mahai la produk dia tu. makan yg murah2 dah la..comei gak rasa..hahaha

yuka said...

kakngah- tu la dia boleh berjaya kan...

Normi Nieza said...

haha..iklan kecantikan plk klakar rasanya..:)

noornazuha said...

errrrr..x le tahan la tgk kak ton nii....seriousss...iklan dia pelik..:(

yuka said...

normi- klakar tp menyampah tgk iklan tu

yuka said...

zuha- ingatkan yuka je rasa macam tu..

Irah Je said...

hihi tau takpe..masa mula2 kluar iklan kat tv3 tu..sampai tersembur air mirinda oren kita bila depa dok jawab.."comey kak ton.." wkwkwkw

Anonymous said...

memang macam gampang org tue tu .. perasan je lebih puiiiii

ANISRAHIM said...

Kahkahkah serupe kite kak! HAHA kalau tgk iklan tu mesti menganjing balik punye. x tahan sungguh.

yuka said...

Irah/anis- kak ton tu macam che lak masterchef tu la...perasan tp kan ayat perasan mcm tu buat orang ingat depa...

anakMommy said...

hehe..kak ton...kak ton..

abg aiskrim said...

Siapa kata laki macho x pandai masak.

mama_ayu said...

Bil kwn2 sebut sal kak ton sy sorang je yg x kenal. Sbb x tgk tv selain katun kat astro. Anak dah control katun je 24jam.so, saja surf internet utk tau sal ni.rupernyer gitu rupa dia, xlah cantik sgt, cuma putih jer.