Wednesday, February 20, 2013

Berita Gempar: Fizz Fairuz Putus Tunang!


Terkezut aku bila dengar kat hot.fm pagi tadi kata fizz fairuz dah putus tunang...punca putus tunang tu lagi la tak sangka..rupa-rupanya tunang dia tu isteri orang...Adoi apa la nak jadi dengan dunia sekarang ni...apa motif pompuan tu pun aku taktau la..dah ada suami pi bertunang dengan orang lain pulak...
Dalam kes ni aku taktau la nak simpati ke nak gelak guling2 kat fizz tu...mungkin ni la balasan untuk dia sebab dah menyebabkan almy nadia malu bila dia tunang senyap-senyap macam tu...
Kalau korang tengok gambar kat atas tu pun macam pelik kan..ada ke pulak si lelaki yang sarungkan cincin...ini baru tunang la bro bukannya dah nikah...mana boleh pegang2 macam tu... aku heran la xkan xdak orang2 tua kat situ yang boleh benda-benda tak sepatutnya tu... fizz pun bertunang pun pakai baju macam nak lepak kat shopping complex je...


11 comments:

Fariq said...

hok aloh.. sebab tu la sebelum nak ikat pape kena selidik dulu latar blkg.. bukan main tibai je..

Nor Suhaiza said...

yakkkkk...xselidik dlu ke sape pmpuan tu???

Anonymous said...

hukum karma untuk fizz...

Aremierul akhmal said...

dalam hal ni...aku rase macam kena buatan org je..takkan tetibe hangat bercinta pi tunang dengan orang lain...ade yang tak kena.mohon siasat perempuan itu..jangan salahkan pihak lelaki.zaman sekarang manusia sanggup buat ape saje untuk kepentingan diri.TAK SEDAR DIRI DAH BERSUAMI PUIHHH....,

yuka said...

fariq/suhaiza- kata fizz macam terkena je..sebab dia bukan kenal pun keluarga pompuan tu...yg heran tu kan setahun berkawan cemana laki pompuan tu boleh taktau kan

anonymous- betul tu. balasan sebab curang dgn almy nadia

aremierul- mmg kena ada kemungkinan fizz terkena buatan orang. dia kata almy nadia pun penah suruh dia berubat sebab nampak lain sgt ...

Mrs.Yie said...

pompuan tu kot yg guna-gunakan dia? ish ish ish..apo la nak jadi..

yuka said...

mrs.yie- agaknya kan pompuan tu dgn suami dia dah rancang semua ni...boleh depa paw duit fizz tu

arda rahim said...

Kesian abg Fizz.. Takpe, doakan yg terbaik utk abg Fiz..

Yuka said --> Abg Fizz tak curang dgn Almy. Ada cerita lain pasal Almy yg public tak tahu. Kita doakan yg terbaik je utk both of them.. ;)

yuka said...

arda- semua yg berlaku ni ada hikmah..nasib baik baru bertunang... kalau dah nak kawen nanti lg haru

Tinta Lana said...

Salam.

Berita dia bertunang tu..sahih ke sbnrnya..musykil.

yuka said...

tinta Lana- sahih la tu..kan masuk paper bagai...gambar pun ada..kalau tak sahih takkan dia nak menagku dah putus tunang kot