Tuesday, February 19, 2013

Kabel Putus, lif ragut nyawa

Terkejut dan sedeh aku pagi tadi bila tengok muka depa harian metro. Kisah Isteri anggota TLDM yang maut gara-gara kabel lif terputus dan menyebabkan lif terhempas. di harapkan kejadian seumpama ini merupakan yang pertama dan terakhir berlaku di negara kita. Jadi kepada pihak yang berkenaan sila lah pantau benda2 begini. Flat tldm ni memang lama dah..sejak yuka kecik pun dah ada kuarters ni. Agaknya bukan sahaja lif yang patut di pantau tapi juga kemudahan2 lain pun kena tengok jugak.
Alfatihah untuk arha zamelia isharuddin.

4 comments:

kakngah said...

patut buat bangunan baru je dah tu....

Ungu Violet said...

inalillah... sib baiklah i dh tak dok apartment lg... huhuhu

Anonymous said...

Seb baik xduk dlm bes dah...ht2 la sume yg duk dlm....malang tidk berbau

yuka said...

kakngah- banyak unit tu kakngah... tapi yang penting lift tu kena selenggara secara berkala

UV - kalau tidak sure cuak gak kan tiap kali nak naik lif

anonymous- yup malang tidak berbau...