Monday, February 18, 2013

AirAsia zero fare...kembali lagi

Apa tunggu lagi...jom kita rembat tiket free ni....

p/s: dah jenuh dok scan kat sini tp x jumpa pun yang seat yg free... kalau kena bayar tax dengan fuel surcharges je memang ok la...

8 comments:

Nor Suhaiza said...

nk dpt bkn sng ni..line die bz giler.tgu loading je kt stgh jam.yg sakit ati tu ttiba je hrga leh btukar bila dh loading...
gggggrrrr...mmg btuah la sape yg dpt...

sinar said...

nor suhaiza- tu la...kadang tu kena tunggu kt waiting room bagai...dulu2 penah gak dapat. pi vetnam pun rm200 lebih je utk 2 orang...

.: iEyLa :. said...

Krabi jom kak..ngeee...

sinar said...

ieyla- flight dari penang xdak

noornazuha said...

arghhhhh.. x tahan x tahan godaan

sinar said...

zuha- ala zuha kan x yah tunggu time offer mcm ni pun dah terbang sana sini kan.... lepas ni nak kemana pulak?

umie said...

kali ni just boleh tgk jer la sb bln 3 ni pun dah ada tiket nak balik sarawak...

yuka said...

umie- bestnya balik sarawak boleh makan kek lapis puas2