Wednesday, August 4, 2010

Hadiah cyber....


Salam semua....korang perasan tak perubahan di blog yuka? tak perasan ek..ker tak penah datang sini? ok kalau korang nak tahu blog yuka sekarang dah ada header baru...macam gambar kat atas tu. chantek tak? mestilah cantik kan...
Untuk makluman semua header itu dihadiahkan oleh cikmin sempena 2 sebab...sebab yang pertama kerana yuka berjaya menjadi referer tertinggi dalam kontes yang dianjurkan oleh cikmin...sebab ke-2 pulak ialah sempena birthday yuka...so header tu kira hadiah 2 in 1 dari cikmin la...
Memang yuka sangat hargai pemberian cikmin tu ...kalau nak harap yuka yang buat macam tu kompom la tak reti...menurut cikmin projek header tu diswastakan oleh cikmin kepada pakar blog ini.. jadi kalau korang berminat nak buat header comei2 boleh la berunding dengan pakar blog tu yer...mana tau boleh dapat spesial diskaun...
Sebenarnyer pemberian hadiah cyber tu sesuatu yang surprise gak dari cikmin...dia tak cakap pun nak bagi benda tu...cuma dia tanya beberapa soalan jer...antaranya yuka suka bunga apa...ingatkan dia nak hantar fresh flower kat yuka (perasan jap) bila tetiba jer dia tanya macam tu terus yuka tak ingat bunga apa yang yuka paling suka...mula2 yuka kata bunga citra lestari...kekkeke mesti cikmin bengang dengan yuka masa tu sebab main2 lak... dah setel bab bunga dia suruh la yuka pikir tagline yang sesuai untuk blog yuka tu...dalam masa 10 minit memang tak sempat nak pikir ayat2 yang cun2..akhirnya yuka bagi la ayat benci bilang cinta tu...kan la ni sinetron BBC tengah malatops...bila letak ayat tu kat situ rasa sesuai la pulak...kalau2 tersama dengan blogger lain yuka minta mahap la yer...
Kepada cikmin tq very much yer sebab bagi  hadiah cyber yang sangat bermakna itu...sayang cikmin...semoga persahabatan kita kekal abadi...

p/s: pasal projek vetnam tu kan yuka nak pi jugak tau...lepas ni boleh la kita diskas apa benda yang kita nak bawak....

6 comments:

kakngah said...

sweetnyer....


btl2 comey la...

yuka said...

kakngah- kan?

cikmin said...

rasanya yuka kena guna lama tau header ni..sebab cantik sangat..slim giler dolly pakai tudung tu macam tuan blog ni.. :P

yuka said...

cikmin- kalau yuka betol2 slim maca, dolly tu kan best...takyah minum jusmate5 dah...hik3

dunspeak♥ said...

cantik header tu =)

yuka said...

dunspeak - tq yea...