Thursday, August 26, 2010

Cinta Kirana dan Sejuta Cinta Marshanda (SCM)

Saper yang folow cerita Cinta Kirana? sila angkat tangan... sebenarnya aku tak ikut sgt cerita ni tak seperti aku mengikuti cerita Benci Bilang Cinta tu...antara faktor yang menyebabkan aku tak tengok sangat cerita ini ialah disebabkan kesuntukan masa...time tu kan tengah sibuk nak beli lauk-pauk dan kueh mueh di bazar ramadhan...faktor lain pulak aku ni dari dulu tak minat dengan Nia Ramadhani tu...mungkin disebabkan pengaruh cerita bawang putih bawang merah kot... lepas tu pulak hero cerita ni pun tak karan sangat... kalau dimas yang dalam cerita BBC tu gerenti aku layan cerita ni...
Dengar khabar di Indonesia tu baru jer selesai ditayangkan cerita SEJUTA CINTA MARSHANDA...aku tgk promo cerita ni macam best jer....tak sabar nak tunggu cerita ni kat tv sini pulak...kalau tak ditayangkan kat sini terpaksala aku beli CD cerita ni bila pegi indon tahun depan...
Dalam cerita SCM ni kan Dimas dan Winda berlakon...tu yang tak sabar nak tengok...Asyraf Sinclair pun berlakon gak...bangga gak la kan org kita boleh berlakon kat sana... dalam SCM ni korang jangan la terkejut kalau tengok dimas tu...sebab rambut dia dah potong pendek... muka dia nampak lain sangat sampai aku pun tak perasan mula tu...kata kawan aku blogger UV muka dimas dalam cerita tu macam Krill Sinar.FM...hehhehe betoi gak kata dia tu...tapi dimas ensem sikitla... kalau korang  nak tgk muka dimas yang baru boleh la cari kat youtube.....

7 comments:

mumyShaneQeisha said...

yua,saya pun minat sinetron cinta kirana n benci bilang cinta.suka tgok plakon2nya yg cunn..

Mario said...

uikkk...mmg tiap2 thn pegi indon ke sis? balik kg ke hape?hehe

yuka said...

mumyshane- mmg best citer indon ni... pelakon cun2 tp kebanyakan cerita masa awal2 best bila dekat nak abis mcm x brp best jer...

Mario- sajala pi kerap2 kot2 boleh nampak kelibat dimas tu kat sana...hhahahaa

yuka said...

Mario- sebenarnyakan kak yuka tolong balik kampong bagi pihak bibik...dia kan balik 2 tahun sekali...

suffer8zine said...

waduh waduh, enggak tau sih mau ngomen apa, :P hehe

yuka said...

suffer8zine- enggak apa2 kok

yana said...

nak jugak cd sinetron2 hihihi..confirm ke pegi? ape kate saye suggest, singgah ke restoran ayah dimas tu? hihi mesti bole jumpe incik dimas tersebut huhu kalau die xde shooting la... setuju gak,sinet2 ni ujung2 agak hambar & slalu saye abaikn, bbc x tgk smpi abes, SCM tak dpt tgk last, kejora & bintang utube hampeskelapa!! hihi selamat menyambut syawal & enjoy ramadhan !