Thursday, March 18, 2010

Yo ha...yuka dah balik...

Salam semua...dah 2 hari yuka balik dari Indon tetapi baru harini dapat menjengah blog ini... tapi geram betul la dengan tenet ni...suka sangkut2...memudarkan semangat aku nak BW...korang nak tau tak masa kat indon tu aku rindu teramat dengan blog aku nih. pastu rindu nak BW...rindu nak klik2...pastu teringat dengan kontes aku tu risau takut tak mendapat sambutan. Nasib baik ada blog engineer aku tu...dapat gak aku tau sedikit sebanyak tentang perkembangan kontes tu...

Bila tengok di komen entri kontes tu aku rasa seronok sangat sebab sambutan yang diterima amat menggalakkan...namun aku belum sempat tengok semuanya lagi...terima kasih kepada yang telah menyertai cabutan bertuah ni...bagi yang belum, peluang masih terbuka...nanti aku akan update senarai peserta dan aku akan tayangkan hadiah yang bakal diberi...

15 comments:

idahani said...

selamat kembali ..ingat kot dah siok gi jenjalan dah x mo balik dah..hehehehe..jgn mare kak, gurau jer..

p/s: tak tau lak contest tu masih terbuka..den nak cubo lah camtu..

yuka said...

idahani- masa shopping tu mmg x ingat nak balik dah...bila duit dah habis baru teringat rumah...hik3
join la kontes tu...mana tau ada rezeki

|| NaFiRaa || said...

wahhhh!!! dh balik dh!! sonok x pi sana??

yuka said...

nafiraa- sonok..boleh shopping2 mcm orang kaya....

Iza said...

Selamat Kembali....
Dah tak sabat nak tau suprisenya....
Byk ke shopping?

yuka said...

Iza- tak la byk sgt sgt..tapi hadiah untuk cabutan bertuah memang beli la

Ameen Muslim said...

kak yuka, wee~~~ bestnyer dpt p indon.

Kak Aidah said...

Salam Yuka,

akak teringin nk ke Indon ni tapi tak tahulah bila lah nk sampai

yuka said...

Ameen / kak aidah - pegi la jenjalan kat indon tu..best sgt boleh beli mcm2 dgn cost yg minimum...

zulhilmi bdk blur said...

ye2..
mak uda dah kembali..
hihih

rsanders said...

Hi Yuka!! I like your site.. Ingat.

http://computertwix.blogspot.com

yuka said...

zulhilmi - yeah..mak uda dah balik dgn selamat

rsanders - tq

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.