Wednesday, March 3, 2010

Geram...geram..geram...

Aku tengah geram sekarang ni..tapi bukan geram dengan orang...aku geram dengan henfon aku tu....suka buat perangai...haritu dah buat hal sekali...pastu dalam aku dok pikir2 nak beli henpon baru dia ok balik dengan sendirinya....laa ni dia buat hal lagi...henpon aku tu separuh rosak jer...aku boleh buat call/terima call/ dan ambik gambar macam biasa...tp x boleh nak antar dan terima sms......tension tau sebab aku boleh nampak jer sampul surat dok kelip2 kat skrin tu x leh nak masuk..... entah saper la punya msg tu....bila check memory henpon tu banyak lagi ruangan kosong....1 lagi aku tak boleh nak check missed call atau pun nombor yang call aku atau pun yang aku call...haiya....manyak susah lor...
So pesanan aku kepada blogger yang nak buat kontes...grand prize bagi la henpon... boleh la aku masuk....

22 comments:

cikmin said...

wakakakak..very the demanding...yuka masuk la kontes cikmin..hadiah telekung cotton paris...klu menang...cikmin bg duit yuka gi beli ye..ahaks...

yuka said...

wakakkaka...kalau yuka menang kontes tu kan, cikmin kene bg telekung cotton paris yg beli di paris..xmau yg kat indon punya...hahhaha
konfem cikmin x bg yuka menang kan...ahaks

Ungu Violet said...

apa lagi.. it's time to change for a new one.. iphone ker.. blackberry ker.. takyah pk lama2..hehehe

cikmin said...

wakakakak...demanding gilerr ahh yuka ni...kalau yg paris suh abg lan beli sendiri okey... ngeeee...

yuka said...

Ungu Violet- masa pk2 nak beli dulu tu duit tgh byk..sekarang dah kurang byk maa...lg 1 kan xtau la henfon apa yg best...hati teringin iphone tp ramai yg kata henpon tu fragile...blekberi lak mmg hb i berkenan tp i rasa mcm x feminin lak...hadoi fening macam nih...kalau nak guna duit nuff kan i rasa tahun 2012 boleh la kot tukar henfon baru...hik3

cikmin- apasalahnya demand sikit2...bukan senang nak masuk kontes ni...jenuh dok perah hotak dan keringat pastu lak terkial2 nak letak kat sidebar semua tu....hehehe..nak tanya cikmin ni..ada ka kedai jual telekung kat paris?

cikmin said...

erkkkk..ntah la yuka...tak pun yuka tukar profesion la pi jual telekung kt paris tu pun..kalau nak dekat sket..parit kt perak nun...ngeeeee...

yuka said...

cikmin- kat perak tak boleh la...ramai dah kemboja jual telekong...ahaks

perlis ok kot...bunyi dekat2 mcm paris gak

idahani said...

kak, buat sementara tu beli jer hp cokia buat back up..mana tau kot ada kontes ada hp mahai..leh r masuk..

yuka said...

idahani- masuk kontes pun lom tentu menang...nak kumpul duit nuff la..hehehe

eynda said...

Henpon yg sebijik RM99 tu boley??:-D

kakngah said...

enpon aku pn tgh ting-tong ni. asalkan jwp call dia mamTUTTTTT!!

haah.. sesapa nk buat kontes bg enpon tu.. amat dialu2kn..

yuka said...

kakngah- haiyaaa kontes lom ada tp dah ada saingan ni...hahhaha

beat::the::sky said...
This comment has been removed by the author.
beat::the::sky said...

master reset je..abis cite.. ;)

yuka said...

beat the sky - kalau reset nanti ilang semua2 yg kat dalam tu...

yuka said...

eynda - xmo la hp tu...x leh ambik gambar..tp kalau eynda kasi pree boleh gak...hik2

Kak anie said...

Yuka..slm malam...klik x pax satu...

Takde henpon memang macam ilang satu keperluan kan?

noor afzan said...

adoila..siannya..
tepon tu saja je nak menguji kesabaran tuannya..
kuikui~

s y i e r a said...

hehe .
dye majok kot .
so wat2 la bli bru ,
t mst dye ok
>.<

yuka said...

kakanie - kalau ilang terus xpr boleh beli yg lain...ni masih ada tp dah jd mcm tepon rumah lak sbb dia x rekod miskol/call in/call out pastu antar msg pun x leh...

noorafzan -mmg menguji kesabaran... namun demikian hati masih syg dgn tepon tu

syiera - kalau beli baru sah2 la ok tepon tu...benda baru la katakan....

Chaon Cornerz said...

dah penuh kotak menjerit.. hahha.. ade DG sini.. boleh kan cakap sini.. hehhe..

para said...

hs kesayangan yg teratas..hehe

http://stamadium.blogspot.com/2010/02/koleksi-hp.html

sng2 pg mlwat ya..

nak di tukar baru sayang...nk di baiki rasa sayang jugak..akhirnya jadi koleksi