Thursday, February 18, 2010

Yuka-luv di google

Pagi tadi sebaik jer aku tgk blog yuka-luv aku ternampak msg dari cikmin di shoutbox tu...msg dia berbunyi begini :moning yuka..ada berita gembiar tuk yuka ni...mungkin akan menaikkan semangat yuka lagi!....

saspen la kan.. apa benda yang akan menggumbirakan aku...adakah dia nak berkongsi duit innity tu dgn aku...ahaks...aku pun cepat balas msg dia tu...tp x sempat la nak tunggu dia reply sebab lepas tu aku ada meeting...nak sms dgn dia masa meeting pun x boleh pulak sbb henpon aku tu tengah demam...sekarang ni semua msg tak boleh masuk...nak hantar msg pun x bley gak...pastu nak tgk miskol semua tak boleh...dia akan kuar miskol yg sebelum demam...geram aku...baru dpt duit nuff seciput henpon dah buat hal...kalau dapat ribu2an tu boleh gak aku tukar henpon baru kan...eh dah kuar topik lak...sori na..
Sehabis jer meeting cepat2 aku tgk lappy aku tu...kemudian ada la msg cikmin kata nya semalam dia tengok yuka terindex kat google....aku yang tak berapa paham sgt semua ni pun berkata ' ye ker'...mcm anti klimaks jer kan...bukan la aku tak excited ker apa tapi aku kan ala2 rabun IT jd x berapa la nak ambik port sgt semua tu...nasib baik la cikmin dah menrangkan semua kat aku...walaupun ada gak part yang aku blurr tapi buat paham gak la...hik3...takut kene marah dgn cikmin...ahaks...

Tengok......29400 result utk yuka-luv tu...aku pun heran kenapa byk sampai mcm tu...kalau 29400 tu di convert ke RM kan best...makcik kayo....hahahha....


kena klik dekat gambar tu untuk pembesaran...

9 comments:

CikMin said...

congrates yuka! cikmin pun xde lagi tau terindex...huhuhu..keep on blogging!

www.cikmin.com

yuka said...

cikmin- walaupun cikmin punya blog belum terindex tp blog tu ramai peminat...follower pun dah bergan-ganda dari yuka-luv tu...anyway tq yea...

yanmie said...

ihik...tahniah kak..welkam to the club...

alkisah said...

ooo mcm tu ke..gua xpernah amik tahu pun psl index di google ni..yg tahu belasah posting jer..hahaha. ada ke yg nak cr blog huduh gua ni..hmmm

tahniah yer..

yuka said...

yanmie- tq2...jom celebrate..hik3

alkisah- samala kita...sebelum ni pun x ambik tau sgt pasal benda2 tu..sehinggalah diberitahu...huduh ke lu punya blog? meh nak pi tinjau

PiNk ButTeRfLy said...

wah! glamour dah kak yuka sekarang.

kalau le convert jadi duit, le la akak banje PiNk.

hehe..

yuka said...

pink - kalau yg tu leh convert jd duit bolehla akak belanja kasut jimmy choo...hik3

Mr.K said...

takan jimmy choo jer....LV, EA dan PS nak jugak la :D

yuka said...

Mr.K - bukan xmo beli LV dan lain2 tu...tp nak support la designer dr Malaysia...kitakan orang malaysia...lgpun kan brad LV tu byk yg tiruan la...beli yg ori pun nanti org kata tirua...buat sakit hati jer