Thursday, February 4, 2010

Rojak Sempoi...


Cuba tengok gambar kat atas tu...ini ialah rojak buah...nama rojak ni rojak sempoi...aku pun taktau kenapa orang yang jual tu letak nama macam tu...tapi memang sempoi gila la rojak dia ni...sangat menggiurkan....memang sedap la rojak ni...kuah dia pekat dan melekat serta bersari.... jadi kepada sesiapa yang tinggal di kawasan utara ni khasnya orang2 kedah...dan nak bagi spesifik lagi orang2 yang tinggal di sungai petani...bolehla cuba rojak ni....lokasi rojak ni beroperasi ialah di hadapan jakel Sg.petani....pastikan di van dia tu ada tulisan rojak sempoi...sebabnya ada 2 org yang jual rojak kat situ...nanti silap orang pulak....
Kalau ada sesaper yang tersesat kat SP ni boleh la mai cuba try test tengok...mesti tak menyesal...

p/s: aku tak dapat bayaran pun promote rojak ni...

6 comments:

zulhilmi bdk blur said...

jakel sg.petani 2 kat na...
nk pg jugak..hihi

IrDaNnIe PuTrA said...

huhuh nice therojak i love its.. ;)

ALoNa [CintamaniszLite] said...

Kalo gi SP ni..harus carik!!! hehe..

yuka said...

Kepada semua pengkomen maaf dipinta sebab lambat nak bagi maklumbalas kat sini..ini adalah kerana tuan tanah pegi kl hari khamis-sabtu...x bawak laptop so tak boleh nak bertenet

zulhilmi- Penah pegi SP ker? Jakel sp tu dekat simpang nak ke Swiss Inn tu...berhadapan dengan Wisma Ria...tak jauh dari TESCO...nak bagi senang lagi guna GPS...hik3

irdanie - rojak ni memang very the sedap...rugi kalau dtg sp tak beli rojak tu...

Alona - bukan harus cari lagi dah tapi wajib...ahaks

DaHLia said...

ermmm sedappnyer...


+LG 4 u

yuka said...

dahlia...tq yer...