Tuesday, February 9, 2010

Jangan Lari!!!!

Jangan risau anda semua berada di tempat yang betul...tidak syak lagi ini memang blog yuka-luv... blog ini telah diberi nafas baru...tiada lagi 'mata-mata' yang berkelip kat sini yang mengushar korang tatkala berkunjung ke sini....aku harap korang suka dengan suasana baru ni...warna yang lembut macam tuan dia jugak...ahaks...
Sebenaqnya ( nak tulis dalam loghat utara kali ni) memang aku dah lama nak tukaq template ni...yang tu salah 1 azam tahun 2010 aku...tapi dari saghi ke saghi dok cari template had berkenan tu tak jumpak2...pastu kalau jumpak pun aku risau gak nak tukaq ikut dan sebab aku ni bukan terer sangat...satgi silap2 klik ilang habis semua widget kat satu dah 1 bab pulak nak kena buh balik semua tu...kalau masa ada banyak takpa gak...ni masa selalu cemburu kat aku...memanjang aku takdak masa...
Akhirnya kan cita-cita aku nak tukaq template ni terlaksana la jugak...tapi usaha ini takkan berjaya la kalau blog engineer aku tak tolong....terima kasih daun keladi la kat blog engineer aku tu...dia ni memang pandai la bab2 nak godek2 blog ni..nama dia cikmin...aku rasa ramai yang kenai cikmin ni...dia salah sorang blogger tegar...hik3..sori na cikmin melawak ja....( nanti yuka belanja kat vet6 tau)...mula tu aku nak letak lagu feveret aku yang tajuk dia viva forever tapi cikmin kata toksah...kalau ada lagu melambatkan proses orang klik iklan tu....jadi atas nasihat seorang profesional maka aku tak jadi la letak lagu kat sini (buat masa ni )...jadi kepada semua yang datang kesini terimakasih kerana memberi sokongan moral dekat blog yuka-luv ni...adios

11 comments:

CikMin said...

hehehehe..lagu tu nanti mcm2 hal la jadi..bukan sbb tu je..kalau suka nak buh..buh je la..hihihi..neway..makasih la atas puji pujian tu nooo..

p/s nak makan yg paling mahal kt vet6..boleh?ahaks...

yuka said...

cikmin- adoii demand pulak la blog engineer ni...ok kita tgk nanti apa yang ada kat sana...lambat lg sempat nak kumpul duit nuff tu

Mr. K said...

1st ..tahniah..pasai hang dah tukaq template...hahaha...

2nd..aku komen lagi nie..pasal tempat komen kan....dia punya text tenggelam dengan backgroubd batik dan kaler biru ...

betul..kalau ada lagu bagai dan macam macam lagi widget yg menyemakan blog memang iklan lambat kuar...

jgn marah yuka...ini sekadar pandangan...

pada yang setuju sila komen supaya Yuka tukar template lagi..hahahaha

yuka said...

Mr.K - terima kasih kerana berkunjung ke sini dan begitu perihatin dgn corak2 kat blog ni...yuka tak marah aihh orag bagi pandangan... walaubagaimanapun nak tukar template baru tu kena tunggu sat noo...penat mengubahsuai pun tak abih lagi ni...upah kat blog engineer pun tak bayaq lagi...
template tu memang dah style macam tu...entry tu bergerak bila kita scroll up/down tapi corak dia dok kat situ gak...kalau rasa tempat komen tu terlindung bergerakla keatas sikit... template tu kan transparent....
nanti kena buat survey kat blog la nak ken atukaq remplate ker tak...hik3

kai said...

jom kite lari berpasangan wakakakaka!

yuka said...

kai- lari dalam guni lagi best...ahaks

~0~ said...

makin comel...sori lambat melawat...heheheh

salam kenal

yuka said...

o - xper biar lambat asal selamat...selamat datang ke blog yuka-luv

sya said...

Camana nak buat ngan nuff nang ni ek?

yuka said...

kak sya- saya pun org yg tolong pasang iklan tu...tnya dgn kakanie cemana dia buat...rugi kak sya tak letak nuff tu, blog kaksya ka ramai pengunjung...

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社