Tuesday, February 23, 2010

Selamat Datang.....

welkam to the blogging world aku nak ucapkan dekat member aku sorang ni....atas hasutan aku maka beliau telah membuat 1 blog.... hari ini dengan bantuan CIKMIN lagi? maka blog ini berjaya dilancarkan....kalau korang nak tau aku pun menyumbang gak dalam pembangunan blog ni... cikmin blog engineer aku technician jer...tukang menyibuk siti situ sana sini....

Kawan aku tu xder blog tapi dia rajin datang ke blog aku dengan paksaan aku untuk klik2 iklan kat situ...tapi aku rasa x best la pulak sebab x dapat nak membalas jasa klik2 dia tu kan...maka sebab itu la aku suruh dia buat blog...sebab dia ni macam aku gak...banyak buat keje2 ofis depan pc...jadi lehla menyelam sambil minum air... (tp kakak aku selalu kata aku bukan setakat menyelam sambil minum air malah siap tangkap ikan /ketam/sotong sekali....huhuhu...)
Bila dia dah ada blog ni boleh la aku klik2 balik iklan kat dia....tadi tu kan baru aje setengah jam letak nuff kat blog dia, iklan masuk mencurah-curah...kalah blog akak ni tau.....jeles2....tapi xper la kan rezeki masing2....saling tolong-menolong, bantu -membantu....dan lain2 la kan....

Sekarang ni kawan aku tu masih dalam proses pembelajaran dunia blog...aku boleh eksyen la sebab aku dah terer sikit dari dia...hahhaha....jadi kepada kengkawan yang datang ke sini jemput2 la (bukan cekodok tu) ke blog kawan aku tu.... klik sini


Tadaaa...... macam ni bentuk mukabumi blog kawan aku tu...kaler purple sesuai dengan nama blog tu....

(Gambar ihsan dari cikmin)

6 comments:

Pakcu said...

cantik blog awak dan kawan awak itu~

yuka said...

pakcu- tq yea...singgah2 la selalu kat sini...meh nak pi tgk blog pakcu pulak

Ungu Violet said...

tq yuka sbb mempromosikan blog i... pada kawan2 yuka, rajin2 ler jengah blog i ni ekk.. sy br dlm dunia blog ni.. hehehe

Darkbatman said...

hehe.. kwn y bgs..pasne promote blog superman skali.ahaha. sy akan terbang ke sane skg..yehaaa

yuka said...

Darkbatman- blog superman xyah promote dah sebab dah fofular....

emma said...

eh..mcm kenal belog tu..tp di mana ya?? hehee