Wednesday, February 10, 2010

Dia Datang.....

Dia datang dengan lenggang-lenggoknya....

hehhehe saper yang datang tu? ha.. meh sini aku nak story...petang semalam aku telah didatangi oleh benda yang aku tunggu2 selama ini...dah sebulan lebih la aku tunggu...tapi sebenarnya benda tu sampai dirumah sebelum aku balik keja...x kisah la kan sapa tunggu sapa yang penting aku dah dapat benda tu...benda yang aku maksudkan tak lain dan x bukan ialah cek dari nuffnang....aku sangat happy walaupun xla banyak yang macam orang lain dapat...tp cek tersebut cukup untuk membuktikan dekat sang suami yang selama ini tak berapa percaya benda2 ni...mulanya aku bercadang nak tayang2 la cek tu kat sini sebelum aku pegi bank in..tapi terlupa nak bawak da...cek tu ada lagi kat rumah...mungkin niat nak menunjuk tu tak direstui kot...

Apa-pun tq banyak2 dekat nuffnang dan tq banyak2 dekat kengkawan semua yang tolong menjana pendapatan aku tu...apa yang penting....... KERJAAAAASAMA....ahaks

8 comments:

CikMin said...

tahniah yuka atas ck yg pertama tu...keep on blogging ye!

yuka said...

cikmin- tq byk2 untuk cikmin yang tolong pasang iklan tu...

idahani said...

wahh...lama tak jenguk..cantiknya blog cik yuka..

n tahniah for the 1st chq too..

ana_zara said...

waaahh.. jeles nye.. bila lah time kita plak kan..
btw, bpe lame cik yuka pakai nuff baru dpt cek pertama ni?

yuka said...

idahani- tq yer dia atas puji-pujian itu...tq juga atas ucapan tahniah tu...best tau dpt cek tu walaupun x byk tp puas hati...sebab x sangka dgn blog pun boleh buat duit..

ana_zara- hari tu akak saja tunggu dekat 2 bulan baru cashout...org kata kalau nak cashout kene tunggu 30/31hb...masa tu dapat la 100++...sekarang tgh tunggu cek yg ke 2 lak...

aNIe said...

Tahniah Yuka...nanti boleh blanje je...

Dak Wan® said...

Congrats k? Org cakap kalau dah 1st cash out, income lagi cepat naik erk?

yuka said...

kak anie- tq yea...meh la sp nak belanja rojak sempoi...hik3

dakwan - sama jer...