Sunday, March 29, 2009

Tag lagi...

Tag ni dari cikmin... since aku da janji nak buat tag ni dalam tempoh 24 jam maka terpaksa la aku buat jugak harini. mana la tau kan kot2 esok aku tak sempat pulak nak buat...


5 things in my bag:

1. dompet aku yang tak lawa tu ( aku penah buat tag pasal dompet sebelum ni...)
2. henpon - kadang2 tertinggal gak henpon ni
3. lipstik/bedak
4. losyen
5. spek itam



5 things in my wallet:
1. Duit
2. IC - 720731-03-xxxx ( birthday aku jgn luper bg hadiah...hehehe)
3. lesen memandu/kad atm/kad kredit
4. gambar ahli kuarga
5. resit tesco/giant/the store (sampah da...)


5 favourite things in my bedroom:
1. katil dan tilam vono
2. ekon - baru syok tido bila sejuk
3. tv - sebelum tido layan citer2 kt tv dulu
4. lemari baju
5. attached bathroom - ini boleh di kira sbg thing ker? gasak la kan... bathroom kene ada baru senang kalau nak tencing ker atau sakit peyut tgh2 mlm.
kalau bilik air kat luar susah la sebab aku ni penakut sikit...ahaks

5 things I wish to do :
1. nak pi Mekah kalau boleh dalam masa terdekat
2. aku nak melawat kawan2, jiran2 dan landlord aku kat london tu...
3. nak bawak anak2 aku pi disneyland...dulu aku pi ngn kengkawan so nakla bagi anak aku pun merasa gak... best woo
4. nak hias rumah aku elok2. nak jadikan rumah aku tu 'Rumahku Syurgaku'
5.Nak blaja bahasa mandarin... sebab aku cadang nak hantar ebiboy tu ke sjkc. so kalau aku tak reti bahasa cina saper nak tolong dia buat homework nanti....


5 things I’m doing now :
1. dok menjawab tag ini
2. sesambil check emel
3. tgh surf tenet
4. kemas2 meja sesambil cari name-tag. tah mana lak aku letak...jap gi der meeting kene la pakai
5. tgh pk jawapan untuk tag ni


5 people I would like to tag:
1. jannah
2. pipah
3. kido-luv
4.yus
5. last but not least...afundi aril...ekekkekeke releven ker ni?

4 comments:

CikMin said...

haaaa...checked!!..g rumah..amik satu lagi....

yuka said...

wah ader tag lagi? boleh2

aNIe said...

Akak ni kalau ada orang Tag nak membuatnya berbulan2 baru langsai...

yuka said...

kak aNie- kalau yuka dapat tag terus buat kalau idak lupa terus nak buat. ni ada lagi tag cikmin bagi esok la kot baru buat..hehhe ada 2 tag yg dia bagi tapi dah hapuskira..