Saturday, March 14, 2009

Cuti sekolah datang lagi...

Cuti sekolah dah bermula...apa pelan korang? Kepada yang hendak pergi bercuti pastikan kenderaan korang berada dalam keadaan baik... Akhirkata selamat bercuti dan hati2 di jalan raya....

2 comments:

sya said...

Cuti kali ni tak ke mana2 pun Yuka, lebih lebih ke rumah kak Anie hantar kiriman Yuka hari tu.. mekasih bebanyak, dah terlekat dah kat fridge kak sya.

Cuti ni dahlah kena tengah bulan.. masa ni le pulak roadtax insuran pun mati... aduhai

yuka said...

kaksya- sama la saya pun tak ke mana2 kot cuti sekolah ni... tapi tak tau la kot tetiba jer hubby ajak pi mana2 dia selalu bagitau last minute...sorry terpaksa menyusahkan ksya nak hantar kat kak anie benda tu..tapi nak buat cemana saya takder alamat dia.. tapi ok la jugakkan atleast ada alasan ksya nak pi jenjalan...hehehe