Thursday, March 12, 2009

SPM'08

Harini result spm akan diumumkan. anak sedara aku salah seorang calon spm 2008. masa aku type entry ni result dia lom tau lagi. sepatutnyer dah tau tapi si adik yang ditugaskan untuk tengok result kakak tu tak nak kasitau pulak. katanya nanti tak saspen... dah la nak ke sekolah tu dekat 150km... tak pasal2 jer mak diorang nak kene drive pi sana. adik tu cuma bagi clue ' tak rugi duit minyak kalau pi sekolah tu'... harap2 ok la tu.

3 comments:

sya said...

yuka.. kak sya ni tengah saspen .. Anis masih berdiam diri, aduhai tak jadi keja dibuatnya

~ yus ~ said...

errkk "SPM '98" ker SPM '2008" tajuknya tuh?? Kalau 98 dah 11 tahun dulu...hehe

yuka said...

kaksya - dah lega sekarang yea.

yus - ekekekeke tersilap da...nak type 08 jd 98 lak. anyway akak dah betulkan dah. nasib baik yus bagitau...tq yea