Wednesday, June 8, 2011

Reply komen nasik kerabu

Mintak mahap la ya sebab aku kena reply komen melalui entry...aku pun taktau apa masalah pc aku ni bila nak komen page macam ada masalah. nak baca komen pun aku kena sign in dulu macam nak buat entry tu... kalau nak komen gak macam biasa aku kena balik rumah ..tapi lambat la pulak...la ni barupukol 9.30 nak balik kol 5...tak sabau nak jawab dah ni...huhuhu


Sebaik sahaja aku published berapa harga nasik kerabu tu..ada 7 orang yang bagi komen... orang yang pertama bagi komen ialah kakngah

5 comments:


kakngah said...
mahalnya.... mentang2 orang luar diorg tekan harga. pernah makan kt psr siti khadijah... kite amik sotong goreng tepung hak besar tu sekor. ayam 2 ketol & nasi putih 3 pinggan. kene hampir rm70. langsung hilang excited berada di kelantan.... rasa fobia nak makan2 kat tempat2 camtu. bukan kite takbolehbayar, cuma rasa harga tu tak berpadanan. makan kat hotel lagi puas hati. dah tentu mahalnya.... kat sini nasi kerabu lauk ayam seketul dlm rm3.50 la..
hani@debumelukut said...
mahal. lain kali meh makan kat umah akak..home made lagi.
Ozzy Choc D'Luscious said...
yuka & kakngah: perggh!! biar betul, mahalnya..uishh..terkejut nih
kakyang .. said...
tu dia aihh .. tang mana yang mahal sangat tu? mungkin dok kat Pasir Mas jadi harga pun standard emas 916 kot .. huhuhu
Liyana Zahim said...
Kdg2 bukan nak streotype tp kat klntn salu camtu.. Sbgai org islam tak eloklah berniaga mcm tu.. Duit tu dikira tak berkat gak..
Ila said...
takde pengalaman makan nasi kerabu kat kelantan..huhuhu..tp org luar kalau pergi kelantan memang kena tekan harga kan
Nur Hawa Mohd Zin said...
awe belum pernah makan nasi kerabu..heheh
awe- biar betul awe ni....try la makan sedap tau...

5 comments:

pB said...

mahal nyerrr


sungguh memalukan orang Kelantan lain nie ....


banyak tak gelang emas kat lengan makcik tu ????

Ila said...

hehehe...sib baik ila tak suka nasik kerabu...ari tu gi kelantan memang kena sembelih gak harga kat pasar siti khadijah

kakngah said...

tengok.. thn 96 pun dah pakat2 sembelih org luar... apatah lg 2011. nak beli apa2 pun takut wey kat psr ct khdijah tu. mmg sah2 kene sembelih especially batik @ songket. berani beli kepok lekor jek la kekekeke...

PB >> wallawey.. mokcik sembelih tu punyer gelang donut.. tebal jari kelengkeng aku ni ha.. untung jual sotong goreng tepung :P

yuka said...

pB- lupa la nak tgk gelang makcik tu. len kali yuka pi makan kat situ yuka tgk tau....

Ila- sedap tau nasik kerabu rugi kalau tak cuba

kakngah- aku pun macam ko gak.pi pasar tu beli kopok je

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ni susah nak makan makanan yang awe tak pernah makan..heehh