Wednesday, June 22, 2011

Khairul Fahmi Che Mat

Saper yang kenal khairul fahmi che mat (KFCM) sila tepuk tangan...sejak bila korang kenal dia? Aku kenal dengan KFCM ni sejak tengok piala suzuki tu la... sebelum ni memang x penah dengar pun nama dia ( KFCM jgn kecik hati ya). Bukan dia jer yang aku tak kenal pemain lain pun aku tak kenal jugak..yang aku kenal 2 orang jer. mereka yang bertuah tu ialah aidil zafuan dan zaquan adha...aku ni kan suka bab2 hiburan...so bila ada yang berkaitan dengan hiburan aku kenal la...
memang tidak dapat di nafikan sejak beliau cemerlang dalam piala suzuki tu nama beliau mula meniti dari bibir ke bibir...dalam masa beberapa jam sahaja dia mendapat ramai awek pengikut di twitter... tapi kalau korang yang berangan nak jadi makwe dia harap lupakan saja niat itu...aku ni yang bercadang nak ambik dia buat menantu pun terpaksa batalkan niat suci aku tu... sebab dia dah ada tunang...tunang beliau tu merupakan seorang blogger yang popular...( tapi x pasti la pulak dengan red mummy tu mana yang lagi popular kan) kalau korang nak tau aktiviti terkini KFCM tu boleh la tengok di blog tunang dia yang comei lote tu... sila ke SINI ya...macam2 cerita ada kat situ... yang bestnya kat situ boleh tengok gambar2 KFCM zaman2 gila2 remaja dulu...macam pelakon korea gitu...mak sukaaaaaa
Kepada KFCM yuka ucapkan semoga menjadi pemain yang lebih cemerlang dan dapat mengharumkan lagi nama negara dalam arena bola sepak... kepada tunang KFCM tahniah yuka ucapkan kerana telah berjaya mencuri hati jejaka idaman malaya....semoga bahagia ke akhir hayat...

p/s : suka baca entry di blog jejari runcing tu...

5 comments:

Nurul Jannah said...

tunang dia pon comel kan mak uda..hehe

hani@debumelukut said...

x boleh tepuk sbb tak kenal.

Aida Omar said...

padan dengan tunangnya tu..hihih

yuka said...

nurul jannah- yup tunang dia comei macam mak uda...hahahaha

hani- tak kenal? tgh femes meletup-letup mamat tu...

Aida- yer..macam bola dibelah 2

Nur Hawa Mohd Zin said...

alamak kak..awe tak kenal la pulak..kalu ada pic perasan kot..nama2 ni mmg tak ingat :)