Tuesday, June 14, 2011

Apa Ada Dengan Nora Elena?

Sekarang ni ramai wanita di Malaysia sedang dilanda demam nora elena ...di mana2 ada je yang bercerita pasal nora elena...buka Fb nampak kawan2 tulis tentang nora elena...2 minggu lepas kawan aku datang rumah pun dia bercerita tentang nora elena...Bukan sahaja kaum hawa malah ada kaum adam yang dah tersampuk dengan nora elena...memang hebat la penangan nora elena ni...boleh ikut jejak nur kaseh...tapi sehingga saat ini aku belum berkesempatan tengok drama tu...ada  sebab aku tak dapat tengok...sebabnya aku sekarang ni tengah melayan citer cinta melody...citer ni start kol 6.30 dan abis kol 7.30. habis citer tu dah masuk maghrib... citer nora elena tu start kol 7 dan abis pukol 8 maka tak dapat la aku nak tengok...
Nak tgk di tonton.com la citer ni baru dapat tengok dari awal...

22 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe mmg tak boleh nak tgk crita camni..sbb ada watak jahat nanti awe emo..hahah

kakngah said...

aku pun tak tgk citer NE ni walaupun demam NE hebat melanda. lebih banyak baca review blogger jek..

suffer8zine said...

terlepas episod? jangan risau, disini ada : http://suffer.frenzyfm.my/2011/06/drama-nora-elena-tv3.html

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

ermm..lepas nie drama fasha sandha plak demamnye..adess...

Izan Ishak said...

badai nora elena melanda di mana2...huhu

hani@debumelukut said...

tak tau punnn..ketinggalan lah makcik nih.

yuka said...

awe- cerita tu ada watak jahat ek?

kakngah- kita serupa la kakngah

suffer8zine- tq sbb bg link tu...wah minat citer ni ek,,dkm hati ada taman rupanya...hehe

fana- fasha sandha drama apa lak?

izan- x tgk ker citer ni?

hani- xper...sama mcm yuka

MaMa AiNi said...

salam kenal..mama layan nora elena n..cinta melody juga..he2x...cinta melodi ada ulang tayangnya..

yuka said...

mama aini- nak kena layan jugakla nora elena ni sbb semua org kata best

caliph shuriken said...

ramai jgak org demam nora elena ni, huh...

sI nYemPerEnG said...

heee ctew ni mmg mantop coz ada aaron aziz..quit intresting uh,,n i antara follower setia ctew ni...hope sgt ending ctew ni d bomb!!~~=)

pB said...

baca novel dia lagi best

Ila said...

ila pun tak layan...sibuk masak..heheh

sinar said...

caliph- awak tak demam nora elena sama ke?

slnyempereng- semua drama ending d bomb kan

pB- novel kene imagine muka hero..kalau drama boleh npk terus

Ila- kalau citer tu kol 10 mlm baru cun kan

A retarded kitty said...

mak den minat benor citer ni

NUR AIN AZMAN said...

nora elena sgt cantik ! n aen minat gler cite tiap2 ptg tu, hohho :)

slmt ptg yuka ^^

shafida said...

sekarang ni mmg tgh demam nora elena ni kak yuka. :)

cite tuh best. :D

Kisah Hati said...

suka la jugak citer ni...hehehe...tp donlod la nak nengok...xde tb...hehe

sinar said...

retarded kitty - mak kome minat aaron aziz gak ke..hehehe

nur ain - nora elena tu pelakon baru ek?

shafida- ni yang takut nak tgk, kalau dah tersampuk susah nak pi mana2 asyik2 dok ingat citer tu je ..

kisah hati- suatu hari nanti nk donload gakla citer ni

mimie saie nie said...

nie bukan kwn wanita je.. lelaki pn demam NE juga .. kwn2 FB mimie smua mcm 2

Adam Idris said...

saya satu episod pun x pernah tengok,
hahahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

Dah lama tak layan drama atau telenovela bersiri ni, hmm...walaupun nora elena, nur kasih...hihi..