Monday, June 27, 2011

Kumpulan SEPAH juara Maharajalawak...

Tahniah kumpulan sepah sebab telah menjadi juara maharajalawak...dapat rm350k tu....bertuah sungguh depa tu...sebenaqnya aku tak tengok sangat program maharaja lawak tu..almaklumla kan rumah aku tu  xder astro warna...aku cuma tengok di youtube jer...pree je kan..hehehe...tapi aku takder la follow beria program ni...x semua episod aku tengok...jadi aku taktau pun bila finalnya...tetiba jer bila baca surat khabar hari sabtu nampak kumpulan sepah pegang mock cek rm350k tu...perghhh best gila...kalau la aku dapat duit banyak macam tu kan best...pagi tadi masa nak pegi keje topik yang di bincangkan di sinar.fm dan hotfm ialah tentang program maharaja lawak tu la...semua caller kata sepah tu memang happening dan best...kumpulan jambu yang dulu2nya mendapat pujian hanya mendapat tempat ke-4 ( aku rasa yang ni ada kaitan dengan isu tauke tu)...oleh kerana semua dah kata memang sepah layak menang terpaksa la aku cari kat youtube satgi....hehehe...kepada yang belum tengok jom kita pakat2 tengok kat youtube ... tapi korang cari sendiri la....

9 comments:

♥MiZz-siHa♥ said...

sepah mmg best..

Nurul Jannah said...

mak uda, kakak dah tgk kat u tube..mmg mantap ahhh.. :D

syrupmasin said...

sepah terbaek :D

Awan said...

hehe...sepah mmg best...Jozan juga tp persembahan kedua la

lilypelangi said...

tahniah la sepah .

walaupon minat jozan ;)

Nur Hawa Mohd Zin said...

terbaik kan kak! awe suka...

yuka said...

mizz siha- memang sepah terbaek dari ladang

nurul jannah- nasib baik ada u tube

syrupmasin- yea betul

awan/lilypelangi/awe- semua orang kata sepah best ni yang buat kak yuka tak sabar nak tgk kt u tube

amirul.fareast512 said...

woot~woot~
stalk cny jp smbil cmnt entry,

haha , mlm tu mmg sepah best sgt ! takpe2 tgk kat utube pelan2 ea .. huhu

nway yuka..,
reyn tgh cnfuse ni,
bole tlg tak?
4more info vsit dis,

http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tengss sbb sudi visit ..
betul2 konfius .. hee .
tlg pilihkn ...ngeee~

yuka said...

amirul- apa yg kompius sgt ni? meh kak yuka nak pi tgk