Monday, June 20, 2011

sayaaaaang abah!

Siapa yang tengok citer ni di astro 105 malam tadi? Aku tengok citer tu separuh jalan jer...sampai part dia jadi penyanyi lepas tu tinggal dengan makcik faridah yang jahat tu... teringin gak nak tau ending dia cemana. Walaupun dah boleh agak sikit2 la yang dia ni mesti lupa abah dia bila jadi penyanyi pastu dekat nak ending menyesal...sesiapa yang tengok citer ni tolong la habaq mai..hehhe
Tapi yang aku tak puas hati pasal citer ni kan, bapak dia tu pekak dan bisu...cakap dengan anak dia siap guna bahasa isyarat...tapi bila anak dia cakap tanpa guna bahasa isyarat boleh pulak dia paham...bila anak dia panggil siap menoleh lagi...hadoiiii

10 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak tengok pulak kak :)

Mummy Chubby said...

dia xlupa kat abah dia..akhirnya abah die meninggal sbb kanser tulang.then dia janji akan smbg blaja...sekian

yuka said...

hawa- oo ok

mummy chubby- tq sebab bagi maklumat. ingatkan macam drama2 lain yang anak dia lupa diri tu...

diana said...

tajuk apa??

yuka said...

diana- tajuk 'sayaaaang abah'

Ila said...

tak tgk lah...bapak dia paham gerak bibir kot

Mohd Azri Hilmi Bin Razli said...

leh menempek? Sebenarnya abah dia dah lari ke korea.. nak jadi artis KPOP.. sekian

NUR AIN AZMAN said...

follow u

COCOmocho :) said...

mesti best ceritanya .. sara tak ada astro :) haha , directer tak peka lah tuhh ;)

yuka said...

Ila- kalau orang tu pekka dan bisu dari kecil boleh ke paham gerak bibir? nak kena buat kajian ni...

azri - ko ni dah melalut la...hehehe

nur ain- nanti akak follow balik yer

cocomocho- macam best gak citer tu..tp bapak muda belia gitu...