Wednesday, September 8, 2010

Terima kasih Nuffnang...

Semalam sesampai saja dirumah aku tengok ada surat untuk aku...bila buka tengok2 dapat cek HSBC dari nuffnang...aku sangat happy...hilang segala penat... tak sangka la cepat jugak aku dapat cek tu...namun demikian...walaupun cek tu dapat menjelang raya, aku tak bercadang nak guna duit tu untuk perbelanjaan raya...sebabnya masa aku cashout duit tu aku dah bercadang nak guna duit yang aku dapat tu untuk beli keperluan baby... jadi segala apa yang aku beli untuk baby nanti macam hadiah dari kawan2 blog la kan...terima kasih kepada semua yang telah menambahkan duit tabungan untuk beli barang2 baby tu....
kepada nuffnang tq very september much ....

9 comments:

h4ni3 said...

rezeki baby boy! =)
kena rajin2 jengah sini lagi la.. biar lagi banyak barang baby boleh beli.. hehe

Selamat Hari Raya k.yuka!
Maaf zahir batin

yuka said...

h4ni3 - hehehe tq hanie...nanti yuka tunjuk kat blog barangan yang dibeli hasil kerjasama kawan2 blog ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

tahniah kak! baru nak mintak wit raya...heheheheh

yuka said...

hawa - hehehe sib baik kak yuka cepat2 buat entry ni kan....

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...tindakan bijak...macma tau-tau je akak ni tau

Azwandy Bin Muhamad said...

wah... bestnye dah dpt cek nuffnang..Hehe...
Salam aidilfitri...

Amalina Ali said...

salam.

kak, nak tanye la.
kite ade acc nuffnang tp amount die x ganjak2 pun.
mcm mn ye nak buat mcm akk ye?
da banyak kali try tp x berjaya la.

boleh email kat kite.
lullabbyz@yahoo.com
alinazakuan@yahoo.com

terima kasih.

dunspeak♥ said...

wahh tahniah ya :)

cikbelog pun tunggu surat cinta dari nuffnang gak nieh..hehee

yuka said...

Azwandy- memang best bila dpt cek dari nuffnang ni...rasa bersemangat nak berblogging

Amalina- nanti akak tgk blog amalina dulu pastu kak yuka antar msg kat emel...

dunspeak - dah dapat ke surat cinta dari nuffnnag tu?...