Thursday, April 9, 2009

Tag

Lately ni agak ke'bz'an di ofis pastu ditmbah oleh faktor ketandusan idea sebab itula blog aku ni tak berupdate pada jangkamasa yang agak lama...

Bila takdak idea ni elok jugakla aku jawab tag yang tertunggak. Ada 3 tag yg belum aku buat . 1 dari cikmin, 1 dari jannah dan 1 lg dari pipah. Since cikmin punya tag tu berkaitan dgn besday dan besday aku pun lambat lagi so aku KIV dulu la tag tu. Tag dari jannah tu pulak susah la nak buat ( psst kakak bagi tag lain la kat mak uda). harini aku nak jawab tag dari pipah... Tag ni pasal IF...
Nowadays, there're so many "IF".. "WHY" there're so many "IF"?!

1. If you can be animal, what will you be?! Why?!
Aku nak jadi singa sebab dia kan king of the animal... tak dpt jadi raja manusia jd raja binatang pun jadi laa...

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?! Why?
Ishh dapat duit cara len takdak ka... Since duit mcm tu kan haram makanya aku takkan membeli benda2 makan... munkin nak guna duit tu utk makan2 angin...round2 da world pastu pi kat beauty centre buat face/body makeover...hahhaha

3. If you can teleport yourself to any places in he world, where do you want to be?! Why?!
nak ke tempat yang aman damai dan orang2 kat situ semua baik2 macam aku...ahaks

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want?! Why?
Kalau dah tau nak mati mana lalu makan dah weii... tapi kalau kena makan jugak mula2 aku nak minta air zam2 nak bagi basah 2 tekak.. pastu aku nak makan pizza hut punya pizza dan mushroom soup dia sekali kalau der garlic bread pun ok gak...ahaks

5. If you can kill only one person in this world, who is that person?! Why?
Tknak la bunoh2 ni... nanti takleh nak tido malam pulak

6. If you can choose either want to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice?! Why?
pilih more than 24 hours a day kot. Hidup lama2 kalau badan sihat macam sekarang takper la jugak. nanti dibuatnyer segala macam penyakit datang tak ker menyusahkan anak cucu jer...

7. If you can date celebrities, who is that person?! Why?
nak date dgn celebrities yang ensem dan kaya pastu tak kedekut... bolehla kikis2 sikit duit dia tu.... Huhu.

8. If you can have only 1 thing in this world, what should that be?! Why?!
spek mata...

9. If you have opportunity to tag 7 of your friends, who are they?! Why?
Cikmin, kaksya, Yus, Kak aNie, PB, Haninapi Kido sbbnya blogger lain tak kenai aku pun...huhuhu sedeh...

2 comments:

sya said...

Yuka.. nanti kalau kak sya takde idea nak memblog kak sya tulis tag ni k

yuka said...

kaksya...ada niat nak buat tag ni pun dahkira ok la... boleh bagi markah dah..hehehe