Thursday, April 2, 2009

Demam...

Korang nak tau tak hari ni kan swami kesayangan aku tu demam...pagi tadi dia kata kat aku takyah la pi keja... tapi aku pegi keja jugak sebab 1-5hb mmg aku tak boleh nak cuti sebab byk report kene buat...lagipun aku takmau jadi mcm sebelum2 ni bila dia sakit aku ambik cuti pastu lebih kurang pukul 10 pg bila dah sihat sikit dia pi keja...aku lak tinggal sorang2 kat rumah...mana aci kan...dah 2-3 kali jadi mcm tu. Tadi masa aku di ofis aku sentisa la call nak tau perkembangan. masa kol 10 aku call dia tgh baring2 depan tv... tepat pukul 1 aku pun balik rumah...tp sebelum tu aku sempat la singgah kat MCD beli bubur ayam...orang demam kan mana lalu sangat nak makan nasik biasa tu...( prihatin kan aku ni?...hehehe) pastu kan aku sampai depan rumah tengok keter swami aku takder... eeeee...geram tau...penat2 la aku balik meredah kesesakan lalu lintas , pastu mencari parking kat central square tu sbb nak beli bubur ayam mcd, last2 dia dah kuar...
Masa aku call dia kat kulim....jauh gak tu kulim-sp 40km lebih... nasib baik aku tak cuti.

2 comments:

CikMin said...

laaa..demam ke...ada lak demam kejap ek...ishh..ishhh...nape x tepon dulu nak balik...

yuka said...

tu la pasal...nasib baik tak cuti...dah tepon masa kol 10 tapi masatu dia masih demam dan tengah baring2 depan tv. tak sangka la lepas tu dah sembuh ...abg lan tu memang workaholic rasa sihat sikit terus nak buat keja... pastu balik dari kulim kan dia demam semula