Wednesday, April 22, 2009

exam...

Tadi aku pegi periksa PTK untuk kali yg ke-6. soklan tu tak la susah sangat tapi dek kerana aku tak study sangat ( baru semalam kekanda aku faxed kan nota) 60. pages mana sempat nak baca dan ingat dalam tempoh 3-4 jam kan.... nasib la paper harini objektif boleh la main belasah jer... esok punya paper azab la sikit kan sebab esei. kene jawab 5 soklan. tahun lepas 1 soklan jer yg aku konfiden boleh buat. 2 soklan aku agak2 jer . soklan ke 4 & 5 aku tak jawab langsung... bayangkan dari 12 soklan hanya 3 jer yg aku boleh buat...masa tu aku dah malas nak pk apa dari pada dok dlm dewan tapi taktau nak jawab baik aku kuar awal...masa aku kuar tu aku tgk member aku yg sorang tu masih tekun menjawab... tp bila result kuar, sama jer result kitorang ni ...hahhaaha tak sia-sia aku balik awal...
Tadi masa balik dari exam aku rasa macam kena speed trap jer...puncanya macam ni...masa aku tengah syok2 drive sambil layan lagu2 kat radio tu aku ternampak la kelibat keter yg sama spesis dgn keter hubby aku tu. Jadi aku pun laju la sebab nak tgk no keter tu kannn... tapi tak terkejar la walaupun masa tu dah lebih 130/j pastu tetiba jer keter tu perlahan pulak ingatkan kenapa, rupa2nya ader keter dr arah depan bg signal ada speedtrap....dan keter yang aku kejar tu pun bukan keter hubby aku...
Oklah nak sambung study.....
p/s: taknak wish gudluck ker kat aku ni?

5 comments:

idahani said...

i wish u the best of luck for the exam...happy scoring yer..heheheeh

yuka said...

idahani- tq yea... tgh study ni konon2...

yuka said...

idahani- tq yea... tgh study ni konon2...

aNIe said...

Yuka...best of luck...semoga berjaya...

yuka said...

kak aNIe- tq yea..