Sunday, April 12, 2009

PiKom PC Fair...

Sekarang ni di village mall ( tempat shopping kt sp ni ) ada pikom Pc Fair.since village mall tu tak jauh dari ofis aku , lebih kurang 80 meter jer dari ofis aku dan kebetulan pulak harini break sampai 2jam lebih maka aku pun ambil kesempatan la nak pi tengok apa yang ada. First time pc fair buat kat situ. b4 dok buat di central square. pemergian aku ke village mall telah dipermudahkan olehNya dimana dalam keadaan parking yang terhad dan pengunjung yang ramai aku dapat tempat parking yang sangat strategik. betul2 depan pintu masuk..Alhamdulillah.
Sebaik jer masuk dalam tu aku aku telah di didekati oleh budak2 bank yang sibuk dok suruh aku apply credit card..aku malas la nak layan sebab dah ada 2-3 kad... tapi bebudak tu tak putus asa...akhirnya aku 'ter'apply kad american express. aku apply tu pun sebab nak dapat free gift... tp tak dapat sekarang. bila kad dah approve baru dapat beg laptop yang back pack tu... ok gak kan?
Dah selesai urusan kad tu aku pun jenjalan la nak tengok apa yang ada... tapi suasana kat situ buat aku pening sebab salesman ramai sangat... susah nak tgk benda2 yang ada kt situ... Kemudia aku tertarik dengan 1 gadget ni... mini vacum (gambar dibawah).... rasa macam bes la pulak...senang aku nak buang habuk2 kat keyboard dan pc aku tu... sampai jer ofis terus la aku menerai vacum tu...sangat teruja okey!...hehhehe


Inilah rupenyer vakum yang aku beli tu....

3 comments:

CikMin said...

wah..sgt bagus la skg ni ye...sudah ada itu pencuci habuq laptop...jaga2 dgn penjerat kad kehedit...

idahani said...

hah nanti letak ek gambo free gift tuh..ala sure approvednya tuh

yuka said...

cikmin - sekarang ni susah nak cari habuk dekat pc/laptop tu..hehehe. Pasal kredit kad tu pulak mula tu mmg tak nak dah tapi terpengaruh dnn free gift. lagi 1 kan bila tgk iklan AMEX tu mcm best jer...

idahani - ok kalau dpt free gift tu nanti saya letak pic kt sini yer..