Thursday, May 3, 2012

Nayati Shamelin Moodliar Sudah Di Temui




Ingat lagi tak dengan Nayati? alaa..pelajar lelaki umur 12 tahun yang diculik  pada 27 April 2012 ketika nak ke sekolah tu....


Untuk makluman semua Nayati telah pun ditemui.....

Ni dari FB khas untuk dia yg was created by the family.

To all our family/friends/supporters of Nayati.

We have got NAYATI back!!!

He is back to our arms again! Thank you all for your support! We will post soon!

Thank you - Moodliar Family

https://www.facebook.com/PleaseHelpUsToFindNayatiMoodliar

7 comments:

kenanga said...

hi sis....
syukur...dapat juga diketemukan...
nak mintak bantuan sis..
nak tanya ttg nuffnang dan mintak bantuan coz kenanga new blogger..

laman blog kenanga..
nie
http://long-journey-kenanga.blogspot.com/

harap agar sis yuka dapat membantu...
Thanks..
yang berharap....

yuka said...

kenanga- yg mana boleh bantu insyaAllah kka yuka bantu

aNIe said...

Yuka... tulah akak baru dgr berita tentang penemuan dia tadi...syukur dah jumpa kan... kalau kita ditempat keluarga dia... mesti rasa macam nak gila dibuatnya

yuka said...

kak anie- syukur dah selamat. Bimbang gak jadi apa2 kat dia. mau tak gila dibuatnya..anak tunggal tu

Jija said...

budak ney comel!! sbb tu org tu culik.. geram agaknye.. heheh

diana said...

syukur..
nujur dia selamat..

caliph shuriken said...

nsib baik dia selamat...