Monday, April 30, 2012

Nutella ...yummy

Siapa suka makan nutella? Sila angkat tangan....
Siapa suka makan nutella tapi x suka beli sebab rega dia mahal? sila petik jari....
Harini Yuka ada berita baik untuk penggemar nutella...Sekarang Tesco tengah buat promosi untuk nutella ni...Kalau kebiasaan harga nutella yang besar sekali tu (750gm) RM30++ kan? Sekarang ni harga promosi cuma RM19.90..murah kan, kan, kan?
Jadi apa tunggu lagi..cepat la berlari-lari anak ke Tesco sementara stok masih ada....

p/s: sharing is caring

17 comments:

saharinasaharudin said...

baru je beli semalam kat sogo. :D

Online Handbags said...

Hello..

Visiting here again..

caliph shuriken said...

sy angkat kaki jaa sebab x mampu beli nutella, hukk...

cik panadol said...

dan2 skrg ni jugak nak p tesco....

Fiza Diaries said...

nyumm nyumm sedap nyerr ^_^

sis92 said...

uwaah kenapa baru tau ni , smpai bila ni

Salmiza said...

nak g terjah la..;p

yuka said...

saharinasaharudin- brp rm harga dia kat sogo?

caliph- ek eleee..buat2 x mampu la pulak...kak yuka pun tunggu time offer baru beli

cik panadol- cepat sementara stok masih ada...hehehe

Fiza- yup mmg sedap terasa hazelnut dia tu

sis92- akak pun x tau sampai bila promosi tu..kebetulan time pi tesco tgk benda tu ada offer..terus la rembat..biasanya beli yg 250gm jer tu pun dah 10 hengget

salmiza- terjah jgn tak terjah

.: iEyLa :. said...

belikan tuk adik skali tau...
nyum2.. :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhh murahh nye
kat semua tesco ke kak

yuka said...

ieyla- org tu kan banyak duit..beli la sendiri...hehehe

cik eyla- x pasti la pulak kat semua tesco ke tak

Zaza Ridzlan said...

wa..best ni..

~~oOpEt~~ said...

ritu pet beli 2 ekas rm20.. promo :)

yuka said...

zaza- memang best

oopet- yg rm20 tu size sederhana (375gm) kan? masa tu pun kak yuka ada beli

Firdaus said...

serious first time makan nutella ni, tak sampai sehari habis!

kakngah said...

mahal wey.. tapi dah ank aku nk sgt.. beli gak la.. yg sedang. rm14.95..

yuka said...

firdaus- wah lagi sakan sehari dah habis. rasa dia mcm ferero roche tu kan?

kakngah- yg sedang tu pun kalau tak offer mahal gak...tp yg aku beli tu mmg berbaloi la sbb 3/4kg...
aku tunggu offer ja baru beli.... time tak offer makan roti dgn kaya je la