Tuesday, May 15, 2012

WAHHH! Terkezut besar mak bila tengok muka depan surat khabar harini ada tajuk Fasha sSandha Bunting Pelamin...Rasa macam baru je kawen dan baru je gambar hanimun diorang tu ada kat tenet..tup2 la ni dah pegnen seminggu lebih...Anyway Tahniah untuk Fasha dan Jejai...Sesungguhnya rezeki Fasha sangat murah...sesetengah orang tunggu bertahun-tahun dan ada yang berhabisan ribu2 untuk dapatkan anak...
Aku baca dalam surat khabar Fasha Sandha kata dia sangat bahagia selepas kahwen... dia kata dia 'the happiest woman alive'... Setelah berbagai dugaan yang dia alami aku rasa dia layak untuk menikmati semua kebahagian itu....semoga beliau bahagia hingga ke akhir hayat bersama-sama dengan jejai....

11 comments:

izan mama mia said...

dia mmg bertuah....mg rumahtangga mereka kekal hingga hjg nyawa

yuka said...

izan- fasha ni memang setia sungguh dgn cinta kan..dah macam2 kontrovesi akhirnya bersatu jugak...

KorN said...

dah rezki dapat anak cepat, Alhamdulillah

aNIe said...

Akak memang tak berapa minat dgn Fasha ni...tapi kalau bab lakonan memang di bagus...org kata disiplin pun tip top... dan begitu juga layanan buat peminat...

Semoga dia akan terus bahagia hingga ke akhir hayat...

yuka said...

korn- rezeki jgn ditolak

aNie- knp akak x minat dia? yuka pun x la brp minat dia ...gitu2 je la minat pun ..pastu bila dgr mcm2 kes dia terus x minat..la ni nak minat balik la...hhehe

Chenta Eyfa Najibrz said...

minat la dia nyew rambut.

Beckhrooy said...

walaupun tak minat , tahniah kpd dia

caliph shuriken said...

cepatnya.. mcm x percaya plak...

Nyue said...

dah rezeki dia..jgn dipersoalkan...hehhee...

yuka said...

chenta- dia tu kan tokey saloon mesti la rambut cantik...

Beckhrooy- kita tumpang gembira untuk dia

caliph- apa tak percayanya ..ini menunjukkan fasha seorang yg subur...hehehe


Nyue- tak persoalkan apa2 pun ..cuma terkezut je sikit

el said...

betul tu mmg murah rezeki FS ni
mcm2 dugaan derang tempuh
namum tetap tabah
tahniah both of them